Асфальт отримали ті вулиці, на яких про нього вже й не мріяли

Асфальт отримали ті вулиці, на яких про нього вже й не мріяли

Йдеться, насамперед, про мікрорайон «Смолка», жителі якого роками нарікали на розбиті дороги. А надто — після дощів чи взимку, коли грунтове покриття розлазилося, а калюжі стояли такі глибокі, що проїхати подекуди можна було лише вантажівкою.
Цими днями до жителів смолківських новобудов прийшов асфальт. Виконано капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Довгополова, яка до цього часу лише грейдерувалася і засипалася відсівом. Тепер тут встановлено бордюри, невдовзі буде тротуар, — розповів «Звягелю» депутат міської ради, закріплений за цим мікрорайоном, Віталій Табалюк.

Як зазначив Віталій Станіславович, в опіку якому «дістався» досить таки проблемний у плані благоустрою, чималий за розмірами, район міста, люди, в першу чергу, вимагають від влади продовження будівництва каналізації, облаштування доріг і вуличного освітлення.
Тож, крім згаданої вулиці Довгополова — однієї з найдовших у мікрорайоні, зроблено поточний ремонт покриття на вулиці Коваля (від вул.Гетьмана Сагайдачного до Звягельської), виконано поточний ямковий ремонт по вул.Звягельській. Підрядником виступило ТОВ «Новоград-волинські шляхи».
Вже оснащено вуличним освітленням вулиці Тичини, Бурковського, Довгополова.

Як повідомляє сайт міської ради, 9 серпня стан виконаних робіт із капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Довгополова оглянув заступник міського голови з питань ЖКГ Віктор Шалухін.
«Поточні і капітальні ремонти доріг відбуваються, відповідно до графіку, в порядку черговості», — цитує В.Шалухіна сайт міської ради.
Довжина заасфальтованої ділянки вулиці Довгополова сягає 600 метрів. Відповідно до затвердженого плану, на черзі на ремонт — вул.Гетьмана Мазепи (колишня Калініна), 1-ий пров.Медичний
(1-ий пров. Воровського, довжина — майже 500 м, площа дорожнього покриття — майже 2000 кв.м), вул.Полянського (довжина — 760 м, площа дорожнього покриття — 4500 кв.м) та вул.Західна.
Нагадаємо, що під час прес-конференції міського голови, за підсумками роботи влади у першому півріччі 2016 року, було озвучено, що цьогоріч на капітальний ремонт міських доріг буде витрачено 5 млн. грн.,
ще 4 млн. грн. — на поточний ремонт.
Олег БРЮХАНОВ