«Одна команда, одне серце, одна мрія!»

«Одна команда, одне серце, одна мрія!»

Під таким гаслом у Карпатах, з 1 по 10 серпня, пройшли тренувальні збори каратистів Новоград-Волинської міської та районної ДЮСШ, які об’єдналися в одну команду — клуб «Січ». Місцем зборів стало с.Хащованя, що у Сколівському районі Львівської області.
Саме цей період був для всіх каратистів світу дуже важливим, оскільки відбувалися дві визначні події: початок Олімпійських ігор та засідання Міжнародного олімпійського комітету, на якому приймалося рішення про включення карате до програми ОІ у Токіо 2020 року.
«3 серпня наша команда під час тренування зустріла радісну новину — карате буде на Олімпійських іграх. Хоч до них ще далеко, але ця звістка додала нашим молодим спортсменам мотивації для тренувань. Усі збори пройшли на одному диханні. Тренерам вдалося донести до думок кожного спортсмена мрію про участь в ОІ.
Окрім тренувального режиму, у вихідний, наша команда вирушила на щорічний фестиваль середньовічної культури, що проходив у Тустані — залишках середньовічної фортеці, що розташована тут же, у Сколівському районі. Спортсмени взяли участь у штурмі Тустанської фортеці.

Гостем фестивалю був Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, з яким нашій команді вдалося сфотографуватися та поспілкуватись.
Після повернення додому команда продовжила тренування, адже перші старти — не за горами. А новачків ми запрошуємо до занять вже у вересні, на початку навчального року. Займатися вже олімпійським видом спорту — карате!» — розповів про хід навчально-тренувальних зборів та плани на майбутнє тренер Вадим Рибачок.
Підготував Олег БРЮХАНОВ