Депутати районної ради зібралися позачергово, аби підтримати військових

До голови районної ради Дмитра Рудницького та голови РДА Володимира Михнюка звернувся т.в.о. командира військової частини — польова пошта В2731 (30-та ОМБр) підполковник Роман Михальчук із проханням надати матеріальну допомогу на виготовлення відзнак для нагородження особового складу.
Командир зазначив, що багато військовослужбовців, які особливо відзначилися в бою — їх дії сприяли збереженню життів товаришів та знищенню ворожої техніки — нагород від держави не отримали. Нині необхідно підтримати морально-психологічний стан воїнів та підняти їх бойовий дух.
Дмитро Рудницький та Володимир Михнюк відгукнулися на прохання командира частини підтримати військових. Після чого головою районної ради було вирішено скликати засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
Розглянувши лист, депутати одноголосно, незважаючи на невелику дохідну частину бюджету району, вирішили виділити кошти в розмірі 50 тис. грн. на придбання медалей «Захисник рідної землі».
Окрім вищевказаної військової частини, народні обранці вирішили фінансово допомогти також 5-му батальйону 30-ї ОМБр, командир якого звернувся до них із таким же проханням. На придбання відзнак «За службу державі» та медалей «За оборону рідної держави» виділили кошти з районного бюджету в сумі 8 тис. грн.
Інформація районної ради