Вітання 35/2016

Вітання 35/2016







































24 серпня відсвяткувала свій ювілей турботлива, найкраща донечка — Алла КУРОВЕЦЬ, а 25 серпня відзначила свій День народження дорога онучка — Настуня


Діти мої, від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, сімейного затишку, достатку та поваги від людей.


З любов’ю мама та бабуся



29 серпня святкуватиме прекрасний ювілей Микола Григорович ПАЛІЙ


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу та море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа — Цариця Свята — дарує щасливі і довгі літа.


З повагою дружина, дочка, зять і внучка



24 серпня відзначила четвертий День народження наша дорога донечка — Марія Василівна САМАНДРУЛА


З Днем народження вітаємо! Щастя, радості бажаємо! Будь весела, наче пташка, працьовита, як мурашка, наче бджілка, вмій крутитись, як метелик, не журитись. Будь прониклива, як мишка, а живуча, наче кішка, будь, як лялька, симпатична, як ворона — довговічна, як та пава, будь убрана, як лебідка, будь кохана! Нехай доля розмалює тобі сірі будні, щоб були вони не нудні! З Днем народження, наше ясне сонечко!!!


Твої люблячі тато і мама



26 серпня святкує свій ювілей найкращий чоловік, тато, дідусь — Віктор Андрійович КОВЕНЯ


Дорогий папочка! Вітаємо тебе з прекрасним ювілеєм! Спасибі тобі за щире тепло, за людяність твою, за безмежне добро, за руки твої працьовиті й невтомні, за те, що ти завжди поруч. Літа цвіли не просто цвітом, а проростали у труді, дорослими вже стали діти, а ви — душею молоді. Пливуть літа, мов тихі води, і вже минає сімдесят, хоч як прожитих років шкода, та не вернути їх назад. Хай щастя панує у вашому домі і радість у ньому живе, здоров’я міцного і щирої долі хай Бог посилає і Вас береже.


З любов’ю дружина, діти, онуки



29 серпня вітаємо Євгенію Федорівну ПАВЛЮК з с.Кикова


Роки відлітають птахами у вирій, в далекі краї — за обрій летять, а тобі, люба, на ниві життєвій сьогодні уже вісімдесят. Низько вклоняємось тобі, бабусю, міцного здоров’я з роси і з води, любов і тепло нам приносить завжди, щоб щастя прикрасило ваш дім, а серце радістю наливалось. Нехай життя буде чудовим, як казка, ніжна, щаслива, легка і прекрасна.


Внук Ігор з сім’єю і рідні



ПОДЯКА


Завідуючий хірургічним відділенням Слижук В.М. висловлює щиру подяку слов’янській благодійній організації «Місія Еммануїл Мерсі», керівнику Мосійчуку Миколі Миколайовичу за надану безкоштовну гуманітарну допомогу хірургічному відділенню.


 

ПОДЯКА


Від щирого серця хочу подякувати депутату міської ради Табалюку Віталію Станіславовичу та його родині за матеріальну та моральну підтримку.


З повагою Присяжнюк С.В.


 

1 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ЗНАНЬ


Особливе свято для всієї країни — День знань. Це — свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого, водночас, зі збереженням зв’язку з минулим.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги — дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стежку, чи випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які втілюватимуть отримані знання в реальному житті.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів — надихне успіхами вихованців, батьків — гордістю за своїх дітей.

Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Арона Вольфовича РЕБЕЛЯ — 26.08.1923 р.н.

Миколу Васильовича СНЄГУРА — 29.08.1920 р.н.

Євгенію Йосипівну БОЧКОВСЬКУ — 29.08.1926 р.н.

Людмилу Іванівну ІЛЬКІНУ — 30.08.1955 р.н.

Івана Григоровича КОСЮРУ — 27.08.1934 р.н.

Сергія Володимировича ЧЕРНИША — 28.08.1966 р.н.

Дмитра Семеновича ГАВРИЛЮКА — 01.09.1940 р.н.

Олександра Миколайовича ШАЛАВІНА — 01.09.1950 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»