Коротко...

ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕВІЗНИКІВ НА МІСЬКИХ АВТОБУСНИХ МАРШРУТАХ
18 серпня було проведено конкурс на визначення перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування:

  • маршрут №7 «Будинок офіцерів — залізничний вокзал» (через центр, «Морське»);

  • маршрут №9 «Дружба» — РСС — автовокзал» (додатковий графік);

  • маршрут №16 «РСС — залізничний вокзал» (через вул.Ціолковського, вул.Лисіна, вул.Маяковського, вул.Пушкіна, вул.Лесі Українки, вул.Героїв Майдану).


Для участі в конкурсі подали свої пропозиції три перевізники-претенденти, а саме: ФОП Лановенький І.Г., ФОП Косянчук А.В., ТОВ «Новоградтранссервіс».
За результатами підрахунку показників нарахування балів за системою оцінки пропозицій перевізників-претендентів, переможцями конкурсу стали:

  • на маршруті №7 та №9 — ТОВ «Новоградтранссервіс»;

  • на маршруті №16 — ФОП Лановенький І.Г.


Рішення про надання дозволів на здійснення перевезень на цих маршрутах буде розглянуто на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.
Інформація міської ради

МІСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ФОРМУЄ БАНК РЕЗЮМЕ ПОТЕНЦІЙНИХ ПРАЦІВНИКІВ
Враховуючи актуальність і важливість питання забезпечення кадрами підприємств, установ та організацій, беручи до уваги пропозиції керівників ринкоутворюючих підприємств щодо визначення перспективної потреби у кадрах на найближчі два роки, міський Центр зайнятості формує банк резюме потенційного персоналу представників різних професій та спеціальностей з метою задоволення потреб роботодавців, покращання добробуту мешканців нашого міста та повернення їх у суспільне виробництво.
Поради стосовно правильного складання резюме, зразки резюме ви зможете отримати від фахівців міського Центру зайнятості.
Свої резюме у паперовому вигляді, на електронних носіях або відеорезюме можна подавати у міський Центр зайнятості за адресою: вул.Замкова, 7.
В.СЕРБІН, директор міського Центру зайнятості

ВИБРАНО ПІДРЯДНИКА ДЛЯ КАПРЕМОНТУ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ
Багатоквартирний житловий будинок по вул.Соборності, 68, стане вже десятим проектом у поточному році в Новограді-Волинському, що реалізується ОСББ міста за фінансової підтримки міської ради та проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ). Даний будинок належить до ОСББ «Золота рибка +».
У поточному році МРГ розпочав реалізацію нових ініціатив «Розумне місто». Станом на сьогодні спільний проект ЄС/ПРООН МРГ затвердив ініціативи 22 міст-партнерів.
Обласний координатор проекту Оксана Краплич цими днями взяла участь у конкурсі на відбір виконавця для капремонту будинку по вул.Соборності, 68. А також, спільно з відділом підтримки муніципальних ініціатив та інвестицій міської ради, відбулася робота з активом ГО «Новоград-Волинська міська організація жінок» щодо підготовки мікропроектної заявки «Впровадження інноваційної моделі розвитку медичної галузі міста Новограда-Волинського».
Відділ підтримки муніципальних ініціатив та інвестицій міської ради