Хроніка 37/2016

Хроніка 37/2016

ЗА ТИЖДЕНЬ — 16 ПОЖЕЖ
З 29 серпня по 4 вересня на території Новограда-Волинського та району сталося 16 пожеж: 10 — у місті, інші — у сільській місцевості. Основна причина пожеж — необережне поводження з вогнем.
Так, 29 серпня рятувальники здійснили виїзд на вул.Кутову, де причиною загорання піднавісу та дровітні стало необережне поводження з вогнем господарів під час спалювання сухої трави.
Звертаємо увагу громадян на дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Нагадуємо, що, відповідно до вимог Правил пожежної безпеки в Україні, розводити багаття, користуватися відкритим вогнем можливо на відстані не менше 30 м від будівель та споруд! В усіх випадках забороняється залишати без догляду джерела відкритого вогню.
Новоград-Волинський міськрайонний відділ ДСНС України у Житомирській області

ДВОЄ ЧОЛОВІКІВ ПІД ЧАС СУПЕРЕЧКИ ЗАБИЛИ ДО СМЕРТІ ТОВАРИША
У селі Кашперівка Баранівського району Житомирської області 2 вересня через суперечку двоє чоловіків забили до смерті товариша.
Про це повідомляють на сайті міста Баранівки. «2 вересня до чергової частини надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги про те, що у селі Кашперівка Баранівського району виявлено труп невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями. Прибувши на місце події, правоохороці встановили, що троє чоловіків віком 31, 36 та 45 років випивали під час відпочинку. Через деякий час між чоловіками виникла суперечка, в ході якої двоє із них побили третього ногами та палицею, в результаті чого чоловік помер», — йдеться в повідомленні. У ГУ Нацполіції у Житомирській області інформацію підтвердили.
«2 вересня у селі Кашперівка Баранівського району на подвір’ї було виявлено тіло чоловіка віком 30-40 років. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході першочергових дій було встановлено, що загиблий 1985 року народження — непрацюючий місцевий житель Баранівки. Чоловік тимчасово проживав у будинку, на подвір’ї якого його знайшли, разом з двома іншими чоловіками: один — житель Романівського району, інший — Хмельницької області. Під час огляду тіла загиблого були виявлені тілесні ушкодження, що могли стати причиною смерті. Тіло було направлено на проведення судово-медичної експертизи. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 115 «Умисне вбивство». На даний час встановлено, що цього ж дня, 2 вересня, під час спільного розпивання спиртних напоїв, між трьома чоловіками виникла суперечка, в ході якої двоє забили третього, нанесли йому тілесні ушкодження. На даний час триває розслідування», — розповіла Алла Ващенко.
zhitomir-online.com

МУЗИКАНТ НАПІДПИТКУ «ВІДЛУПЦЮВАВ» АВТОМОБІЛЬ
6 вересня, на світанку, до патрульної поліції Житомира надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік намагається розбити припарковане в одному з дворів міста авто.
Патрульні, які приїхали за викликом, побачили чоловіка, який спочивав на даху автомобіля ВАЗ 2107. Як повідомили очевидці, до цього він гамселив ногами по лобовому склу автомобіля, розбивши його. Вочевидь, досягнувши мети, після нелегкої праці, втомлено приліг.
\"Хроніка
Чоловік виявився вчителем музики, який повертався додому напідпитку. Припаркований автомобіль йому чи то не сподобався, чи то просто заважав. Це так і залишиться загадкою не лише для поліції, але й для самого хулігана. Які саме претензії у нього були до автівки, — він пояснити не зміг.
Дебошира доставлено до міського відділу поліції.
zhitomir.today

ВНАСЛІДОК ДТП ЗАГИНУЛИ ВОДІЙ ТА ПАСАЖИР
4 вересня, близько 2 години, водій автомобіля «Mazda», 20-річний житель райцентру, виїжджаючи із с.Горщика Коростенського району, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на електроопору.
Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля, 25-річний житель райцентру, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події.
Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
RuporZT