Вітання 37/2016

Вітання 37/2016







































11 вересня святкує Золотий ювілей коханий чоловік та найкращий батько — Ігор Володимирович МИХНЮК


Якби в словах була пророча сила, а в серці чарів полум’я цвіло, то ми б для тебе все в житті зробили, щоб дня в житті сумного не було! Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе поміж людей, найкраще все, що є у світі, даруємо тобі у цей святковий день. Достатком хай оселя буде повна, нехай скликає друзів і гостей, а ти — здоровий і щасливий — в сто літ зустрів свій ювілей!


Люблячі дружина і діти



10 сентября празднуют Золотую свадьбу Зинаида Борисовна и Яков Митрофанович ПОЛИЩУКИ


Неужели когда-то мальчишка очень робко сказал: «Я люблю!», и девчонка с кокетливой стрижкой отдала ему руку свою. А теперь они вместе полвека делят кров, и потомство растят, и счастливее нет человека, этих двух неразлучных ребят!


С уважением дети, зять, внуки



10 вересня святкуватиме ювілей — 60 років Олександр Миколайович ТИМОЩУК


Бажаємо жити довго та щасливо, щоб кожен Ваш день був схожий на диво, хай онуки і правнуки приносять Вам радість, дорогу до хати забуде хай старість. Живіть у здоров’ї, у щасті і силі, літа проти Вас хай будуть безсилі, нехай зозуленька кує Вам щоліта многая, многая, многая літа!


З повагою сім’я Горбач



7 вересня святкує прекрасний ювілей Володимир Васильович ПАЛІЙ


Вітаєм з роками, що завітали сьогодні у твоє життя! Їх сьогодні 40 ми нарахували, а зичим дожити у щасті — до 100, творити й висот нових досягати, міцніє хай сила, квітує життя, щоб всього найкращого в світі зазнати. Здоров’я! Любові! Достатку! Добра!


З повагою батьки, сім’я Подейків



10 вересня святкує свій ювілей Світлана Миколаївна ДОВГАНЮК


Хай в житті Твоєму горя не буває, на устах усмішка маком розквітає, хай для Тебе гарна буде кожна днина, дорога Світлано, будь завжди щаслива.


З повагою мама, тато, брат, донька Вікторія та син Дмитро



11 вересня Україна святкуватиме День танкіста. У цей день в 1944 році війська Радянського Союзу досягли серйозних успіхів у розгромі гітлерівських військ під час проведення Східно-Карпатської операції. День танкіста запровадили у 1946 році за заслуги бронетанкових і механізованих військ, танкобудівників у роки II-ої Світової війни з німецько-фашистськими загарбниками і до 1980 року святкувався 11 вересня. В Україні День танкіста кожного року святкується у другу неділю вересня. У нашому місті мешкає чимало людей, життя яких пов’язане з бронетанковими військами, в період мирного будівництва, бойових дій II-ої Світової війни, інтернаціональних подій і АТО.

Механізовані і танкові війська — це потужна ударна сила, яка складає основу Сухопутних військ. Вони вписали у скарбницю історії багато перемог, завдяки мужності, відвазі та стійкості танкістів, умілому використанню бронетехніки на полі бою, зусиллям вчених, конструкторів, інженерів, працівників з її удосконалення.

Шановні танкісти! З професійним вас святом — Днем танкіста! Живіть довго та щасливо! Будьте здорові! Миру вам і вашим сім’ям!


За дорученням та від імені президіуму Ради міської організації ветеранів К.МАЛОВ


 

10 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ФІЗКУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ


Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту — День фізичної культури і спорту.

Новоград-Волинський завжди славився досягненнями спортсменів, був і є пропагандистом активного способу життя. На престижних змаганнях наші спортсмени демонструють вагомі досягнення та здобувають «пальми першості» не лише в Україні, а й в Європі та світі.

Щиро бажаємо спортсменам, тренерам, працівникам організацій та установ фізичної культури і спорту, ветеранам та шанувальникам спорту успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом. Міцного всім здоров’я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

11 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ТАНКІСТА


Шановні танкісти та всі, хто має відношення до танкових військ та танкобудування! Вітаємо вас із професійним святом — Днем танкістів.

Сьогодні бойові традиції фронтовиків-танкістів, які вписали немало славних сторінок в історію Другої світової війни, продовжують воїни-танкісти Збройних Сил України. Нехай і надалі високий професіоналізм танкістів і танкобудівників буде запорукою зміцнення національної безпеки України. Нехай ваші вміння та навики допоможуть вам на захисті рідних кордонів, адже саме зараз в часи АТО ми, як ніколи раніше, розраховуємо на вас і віримо у силу вашого духу та вашу сміливість.

Бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного затишку, довголіття та доброї пам’яті, щоб свої знання та накопичений досвід ви змогли належним чином передати своїм нащадкам та поколінням сьогоднішніх танкістів, нехай у вашому житті буде побільше світлих та радісних хвилин!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Марію Федорівну ГОРЕВИЧ — 09.09.1925 р.н.

Маргариту Михайлівну ЮДІНУ — 09.09.1926 р.н.

Любов Костянтинівну ГОПАНЧУК — 09.09.1931 р.н.

Людвіга Антоновича ВЕСЕЛЬСЬКОГО — 09.09.1932 р.н.

Надію Степанівну ГАННОШИНУ —11.09.1946 р.н.

Миколу Даниловича САВІНА — 14.09.1938 р.н.

Марію Парфирівну КУЧЕРЯВУ — 14.09.1953 р.н.

Євгенію Олександрівну КАРАКУЛОВУ — 15.09.1924 р.н.

Надію Андріївну ГОРОХОВУ — 15.09.1930 р.н.

Ксенію Якимівну ШАБЛЕЙ — 15.09.1931 р.н.

Евальда Генріковича КІНЕРТА — 10.09.1941 р.н.

Анатолія Адамовича ШЕВЧУКА — 10.09.1963 р.н.

Леоніда Андрійовича ЛІБЕГУ — 10.09.1968 р.н.

Віктора Володимировича ХОХУЛЯКА — 12.09.1956 р.н.

Івана Олександровича САВЧЕНКА — 13.09.1954 р.н.

Михайла Федоровича ДАНИЛЬЧУКА — 14.09.1955 р.н.

Миколу Васильовича КУЗИНА — 15.09.1942 р.н.

Миколу Павловича ГНІТЕЦЬКОГО — 15.09.1952 р.н.

Валентина Івановича ВОЛЬСЬКОГО — 15.09 1965 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»