У притулок для собак підкидають півсотні цуценят щомісяця!

Підкидають щонайменше півсотні сліпих цуценят, які без матері вмирають на другий чи третій день. Щоразу це відбувається на очах завідувачки притулку Валентини Захарчук, яка прийшла у редакцію з проханням закликати городян бути милосерднішими і «не брати гріх на душу».
Для того, аби не довелося завтра викидати невинних цуценят, сьогодні ви можете подбати про стерилізацію собак на ваших подвір’ях. Спеціалісти ветеринарної лікарні йдуть назустріч городянам, надаючи безкоштовні послуги зі стерилізації. Для цього необхідно зателефонувати за тел.: (063) 163-89-14.
Дивує, що не усі люди у місті досі знають, де знаходиться притулок. Мовляв, хотіли би допомогти, але не знають як. Принаймні, про це часто пишуть у соцмережах. Тому нагадуємо, що притулок знаходиться за містом — за заводом «Церсаніт», у районі нових очисних мереж.
Працівники притулку, разом із Валентиною Захарчук, працюють тут на волонтерських засадах і не отримують кошти за роботу. Влада виділила з бюджету кошти на утримання і щеплення двохсот собак, а сьогодні їх тут вже понад 300…
У бажаючих допомогти є можливість зробити це, приїхавши особисто у притулок, або переказавши кошти на благодійний рахунок «Приватбанку»: 5168 7427 0079 5762.
Юлія КЛИМЧУК