«Наша служба небезпечна і важка...»

«Наша служба небезпечна і важка...»

ЗВЯГЕЛЬСЬКІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ПОБУВАЛИ В ГОСТЯХ У УЧНІВ ЗОШ №3
6 вересня у ЗОШ №3 та школі-інтернаті побували представники поліції — з метою підвищення рівня відкритості Національної поліції, сприяння побудові нової системи взаємовідносин між правоохоронцями та суспільством, удосконалення правового виховання, пропаганди правових знань у навчальних закладах, з метою популяризації професії поліцейського, розвитку у молоді демократичних цінностей, виховання патріотизму, залучення її до заходів підтримання публічної безпеки, профілактики злочинності. Працівниками відділу поліції — майором Швайківським Р.А., майором Литвинчук Н.Л., капітаном Іскрижицьким М.В., спільно з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів №3, 7, 10, Наталівської загальноосвітньої школи, Новоград-Волинської школи-інтернат, було проведено захід, до якого запрошено фахівців міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді — Бузинську Л.Ю. та Трояновську Н.В.
Продемонстрували для учнів зразки спеціальної техніки, засоби індивідуального захисту та озброєння, що використовується поліцейськими при виконанні службових повноважень.
Надано коротку характеристику на представлені зразки, дозволено дітям ближче познайомитися з ними і сфотографуватися.
Крім цього, з дітьми було проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду про недопущення вчинення з їх боку будь-яких правопорушень, а особливо — насильницьких злочинів серед дітей, попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність. Наголошено на дотриманні правил дорожнього руху та інших загальнообов’язкових правил безпеки життєдіяльності людини.
Н.ЛИТВИНЧУК, інспектор Новоград-Волинського ВП ГУ НП в Житомирській області, майор поліції