ОСВІТЯНСЬКА СПАРТАКІАДА

Десятий рік поспіль у період зимових канікул освітяни Новоград-Волинського району проводять свою спартакіаду. Цього року до програми змагань були включені наступні види спорту: шахи, волейбол, настільний теніс, шашки. Всього в підсумкових протоколах було зафіксовано прізвища 132 спортсменів та спортсменок.
Слід відзначити збільшення чисельності учасників та учасниць в усіх видах програми в порівнянні з минулими роками.
З вітальними словами на урочистому відкритті спартакіадних стартів до присутніх звернулись заступник голови Новоград-Волинської РДА М.І.Гриценко та начальник відділу освіти РДА О.А.Антипчук.
Серед команд, що змагались в ігрових видах спорту, хорошу підготовку продемонструвала волейбольна жіноча дружина РЦТСТУМ, де капітаном була З.М.Ляхович, що посіла перше місце. Друге місце зайняла збірна Несолонської ЗОШ І-ІІІ ст. (капітан Л.В.Чечет), третє місце вибороли волейболістки Слободо-Романівської ЗНВО (капітан О.Г.Ващенко).
Серед волейбольних чоловічих команд у фінальному поєдинку зустрілись збірні відділу освіти та Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст. Перемогу в трьох партіях святкували збірна відділу освіти під орудою В.П.Гарбовського. Грамоту за друге місце отримав І.С.Храбан. Замкнули трійку призерів волейболісти Чижівської школи на чолі з В.Б.Лагодинським.
У турнірі любительок настільного тенісу без поразок провела усі партії Л.В.Бобер, друге-третє місце посіли відповідно С.К.Савченко з Федорівки та О.І.Валага з с.Пищів.
Серед любителів настільного тенісу у фіналі змагались минулорічний переможець подібних змагань О.В.Романюк з Колодянської ЗОШ та В.А.Марцинюк з Пилиповецької ЗОШ. Кращу технічну та вольову підготовленість продемонстрував педагог із Пилипович, який і став переможцем, третім фінішував представник відділу освіти В.П.Гарбовський.
Серед любителів шахів не було рівних минулорічному переможцю спартакіади М.М.Іванюку з Червоної Волі, друге місце — зайняв Ю.В.Скрипнюк з команди відділу освіти, третє місце у вчителя В.Ф.Розбицького з Таращанки. Серед жінок у подібних змаганнях перемогла О.М.Власенко з Червоної Волі.
У турнірі шашистів переміг Ф.О.Букацький з Токарева, другим призером став М.О.Іванюк з Червоної Волі, третім — Ф.М.Шевчук — Брониківська ЗОШ. Нагородження переможців та призерів проведено за рахунок РК профспілки працівників освіти та науки.
Інформацію надав методист РМЦ В.П.ГАРБОВСЬКИЙ
В. БУРКОВСЬКИЙ