«Новофарм-Біосинтез»: «Найбільше наше надбання за 20 років — це працівники!»

«Новофарм-Біосинтез»: «Найбільше наше надбання за 20 років — це працівники!»

Про своє професійне свято фармацевти місцевого підприємства «Новофарм-Біосинтез» говорять: «Цей день — свідчення глибокої поваги до плідної праці фахівців виробництва, аптечних працівників, вчених.Це — радість служінню життю та процвітанню нашого народу, турбота про здоров’я майбутніх поколінь». У цих красивих словах — не лише святковий настрій і любов до своєї професії, а й щоденна, копітка і відповідальна робота професіоналів. Для працівників «Новофарм-Біосинтез» — ще й подвійне свято, бо у ці дні підприємство відзначає 20-річчя свого заснування! Ось що з нагоди ювілею «Звягелю» розповіли на підприємстві:
— У 1996 році, у провінційному містечку, команда однодумців створила фармацевтичне підприємство з виготовлення інфузійних та ін’єкційних розчинів. За переконанням незмінного керівника — Валерія Ігоровича Перерви, найцінніший здобуток заводу — це колектив професіоналів. Понад двісті працівників, які прагнуть розвитку та постійного вдосконалення, і серед них — немає випадкових людей.
Предметом гордості колективу є сертифікат GMP, що засвідчує: лікарські засоби виготовляються на підприємстві за міжнародними стандартами якості. До 20-річного ювілею колектив прийшов із великими здобутками. Нині завод випускає понад двадцять найменувань лікарських засобів, і на цьому переліку не зупиняється — активно розвивається, впроваджуючи нові життєво-необхідні ліки.
Попри скрутні для України часи, підприємство не лише стабільно працює, а й бере активну участь у благодійній діяльності, надаючи медичні препарати воїнам у зоні АТО, допомагаючи роботі волонтерів.
Великий, дружний колектив «Новофарму» уміє не лише добре працювати, а й відпочивати — весело, цікаво, змістовно. Разом мандрують по горах Карпат, разом нещодавно повернулися із відпочинку на теплоході, з плавання по Дніпру. Колектив вдячний за турботу і підтримку керівництву, адже саме під час такого відпочинку зміцнюється корпоративний дух і народжуються нові ідеї та починання, які потім завзято, усі разом, успішно реалізують.

«Новофарм-Біосинтез» має багато відзнак за вагомий внесок у розвиток фармацевтичної галузі України, значний внесок у виконання планів соціально-економічного, культурного розвитку міста та у вирішення проблем зайнятості населення.
Сьогодні ми міцно тримаємо свої позиції на фармацевтичному ринку, конкуруючи з потужними виробниками інфузійних та ін’єкційних розчинів.
У планах на майбутнє — йти обраним шляхом, ставити перед собою амбітні цілі, допомагати якнайбільшій кількості пацієнтів — щоб ліки заводу були доступні усім, хто їх потребує. Адже нашою метою рухає пріоритет, який полягає у незмінних характеристиках препаратів «Новофарм-Біосинтезу»: якість, безпечність, ефективність. З Днем народження, «Новофарме»!