Два золота з Будапешта

Два золота з Будапешта

\"Два17-18 вересня у столиці Угорщини, Будапешті, проходив один із найпопулярніших турнірів Європи з карате — «Budapest Open». У цьому році турнір зібрав 969 спортсменів з 30 країн. Клуб «Січ» у складі 5 спортсменів виступав за об’єднану команду Української Федерації Карате. У п’ятницю, 16 вересня, команда прибула до Будапешта.
До програми туру була включена екскурсія мальовничим містом. Увечері — поселення у готель та підготовка до змагань. У суботу виступала старша група спортсменів: юніори та дорослі.
З нашої команди виступали Тростенюк Олексій та Толченова Олександра. Олексій провів 5 поєдинків та, на жаль, програв у вирішальному поєдинку за 3 місце. А Толченова Олександра провела 4 поєдинки та здолала усіх своїх конкуренток, у підсумку — перше місце. У неділю змагалася молодша вікова група. З нашої команди — брати Ганношини та Бондаренко Богдан. На жаль, Ганношину Нікіті та Сергію не вистачило досвіду виступів на такому великому турнірі, хоч і Сергій бився за 3 місце, але поступився. А от Бондаренко Богдан здобув друге золото для Новоград-Волинської команди. Слід зауважити, що на цих змаганнях Богдан провів 8 переможних поєдинків.
Вадим РИБАЧОК, тренер