Вітання 40/2016

Вітання 40/2016















































Вітаємо з Днем працівників освіти людину з великим серцем, вродливу жінку, справжнього фахівця своєї справи, мудрого керівника, завідуючу ДНЗ №13 «Ромашка» — Оксану Григорівну СВАРИЦЕВИЧ


Безмежною любов’ю до людей, безмірним терпінням і відданістю обраній справі, здатністю розуміти та співпереживати, вмінням прощати і йти тільки вперед, наповнене Ваше життя. У цей прекрасний осінній день зичимо Вам великого людського щастя і міцного здоров’я, невичерпних сил, ентузіазму у втіленні планів і творчих задумів. Хай у Вашій родині панує злагода й достаток, а в серці — спокій і затишок! Хай небо над Вашою головою буде мирним і яскраво-блакитним.


З повагою колектив ДНЗ №13



30 вересня вітаємо з Днем народження Олену Григорівну ОСАДЧУК


Щоб життя складалося з любові, з успіхів, із радості й добра. Щоб купались у міцнім здоров’ї, і у серці мрія щоб жила! І щоб так було ще сотню років: море друзів, радість від дітей, щоб ніколи Вас не обминали шана і повага від людей!


Колектив газети «Звягель»



30 вересня — 30! нашому класному керівнику — Ользі Миколаївні ЛИПСЬКІЙ


Щиро вітаємо з неповторною датою, бажаємо успіхів у всіх починаннях і гарних врожаїв на шкільній ниві.


З повагою ваш 6-Б



5 жовтня щиро вітаємо з ювілейним Днем народження рідну сестричку та тітоньку — Валентину Миколаївну РУДЕНКО


Журавлиним ключем відлітають літа, сивина засріблила вже скроні, але в Вашій душі та ж струна золота, те ж тепло незгасиме в долонях. Тож нехай це тепло зігріває усіх і ніколи Вас не покидає, і нехай все життя, хай весь Ваш довгий вік Ангел Божий Вас охороняє!


Сестра Рая з сім’єю, племінники Наталія та Микола з сім’ями


 

ПОДЯКА


Ми, жителі провулка Воровського, щиро дякуємо нашому меру Весельському В.Л. за таку довгоочікувану асфальтовану дорогу.


 

1 ЖОВТНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ. ДЕНЬ ВЕТЕРАНА


Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління! Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Ця дата — не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшим мешканцям міста Новограда-Волинського за високу громадянську свідомість, багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

Життя швидкоплинне, і з кожним роком ми, на жаль, втрачаємо наших дорогих ветеранів — живих свідків тих подій, хто воював, йшов на смерть за свою країну, за рідний край. Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам’яті українського народу.

Міцного здоров’я вам, шановні наші батьки, дорогі ветерани, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів


 

30 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ


Щороку, 30 вересня, в Україні відзначається День усиновлення, який співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії.

У цей день ми вітаємо всіх, хто причетний до цього свята — усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників, працівників служб у справах дітей та центрів соціальної служби для сім’ї, дітей і молоді. Усіх вас згуртувала шляхетна справа — допомагати дітям, які за різних життєвих обставин втратили свою родину. Завдяки вашій турботі та підтримці, діти виростають розумними, впевненими у собі, повноцінними громадянами нашої держави.

Дякуємо небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання у повноцінних родинах. Щастя вам, добра, миру та добробуту!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

2 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ


Шановні освітяни! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Це свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену пошану і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя. Бути учителем — велике мистецтво й щоденна жертовна праця. Адже цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя.

Висловлюємо усім педагогам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Окремі слова вдячності — ветеранам педагогічної праці, для яких освіта стала справою життя, якій було віддано так багато енергії, знань та душевного тепла.

Міцного здоров’я вам, віри у свої сили, вагомих здобутків у повсякденній праці, родинного щастя і добра бажаємо всім вам на довгі роки.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

3 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ АРХІТЕКТОРА


Шановні архітектори!

Ви вибрали професію, яка завжди була необхідна людям, яка є окрасою життя. Без вашої щоденної клопіткої праці із збереження і використання свідчень минулого неможливо успішно крокувати в майбутнє.

Переконані, ваш високий професіоналізм, самовідданість і творча праця сприятиме створенню нових архітектурних шедеврів.

З цієї урочистої нагоди дозвольте побажати вам творчої наснаги, вдалих та сміливих проектів, а головне, щоб ваша праця та талант завжди були правильно та справедливо оцінені, щоб дрібні негаразди і великі невдачі ніколи не вибивали вас із колії, а нелегка робота архітектора завжди виводила вас на дорогу, збудовану вами ж!


В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

2 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ


Дорогі наші вчителі!

Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, терпіння і розуміння, відданість справі і любов до своїх учнів!

Учитель у всі часи залишається опорою суспільства і держави. Ви умієте віддано та безкорисно працювати, присвячуєте усе життя цій нелегкій роботі. Дякуємо, ви давали нам знання і, повірте, ваша праця не пропала даром! Ми цінуємо все, що ви робите для нашого району, для виховання наших дітей та для України!

Тому хочемо побажати вам наснаги, терпіння, творчого довголіття у справі виховання нового покоління. І нехай успіхи ваших учнів повертаються до вас і дають сили для продовження справи. Зі святом вас!


В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємоз Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Віктора Романовича ДОЛНЕРА — 30.09.1950 р.н.

Олену Костянтинівну ТИШИНСЬКУ — 01.10.1930 р.н.

Наталію Василівну ГРИНЬ — 01.10.1936 р.н.

Івана Івановича МІЛЯ — 01.10 1939 р.н.

Володимира Павловича ТАРАНА — 02.10.1935 р.н.

Ларису Миколаївну ДАНИЛЮК — 02.10.1946 р.н.

Надію Степанівну ВЕРТУГІНУ — 03.10.1923 р.н.

Ганну Олександрівну БРАЦЮК — 05.10.1927 р.н.

Людмилу Степанівну МАЛИНУ — 05.10.1944 р.н.

Ярослава Антоновича ЧОПА — 06.10.1939 р.н.

Євгенія Гервасовича РИБАКА — 01.10.1939 р.н.

Володимира Дмитровича КРАВЧЕНКА — 01.10.1967 р.н.

Юрія Васильовича МИХАЙЛЮКА — 06.10.1965 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»