Звягельські боксери знову перемагають на Вінниччині!

Звягельські боксери знову перемагають на Вінниччині!

В Іллінцях (Вінницька область) пройшов п’ятий Відкритий чемпіонат Вінницької області з боксу серед юніорів 2001-2007 р.н.
У турнірі взяли участь понад 250 боксерів із Вінницької, Житомирської, Рівненської та Тернопільської областей.
До числа переможців потрапили гімназист Олексій Плісак (вже втретє) та Віталій Свинарський (школа-інтернат).
Другі місця посіли Іван Ковальчук (ЗОШ №2), Андрій Ковальчук (школа-інтернат), Олександр Коваль (ЗОШ №2), Ігор Захарчук (гімназія) та Іван Чирко. Останній, до речі, понад рік тричі на тиждень приїжджає на тренування аж із Ємільчинського району! Тренерський штаб висловлює повагу батькам за гідне виховання сина.
Треті місця — Іван Грива, Олександр Дем’янчук, Андрій Ковальський (школа-інтернат).
Переможці та призери нагороджені медалями, грамотами. Кращі спортсмени — кубками. На змаганнях був присутній почесний гість — чемпіон світу за версією WBC із боксу Віктор Постол.
Президент федерації боксу м.Новоград-Волинський відзначив високий рівень та організацію чемпіонату, фінансову підтримку з боку місцевої влади, адже змагання пройшли на призи міського голови м.Іллінці В.М.Ящука, що є прикладом нашій місцевій владі — допомагати розвитку боксу, олімпійського виду спорту.
Новоград-Волинська районна адміністрація, депутат районної ради Артур Загривий нагородили грамотами та фінансовим заохоченням тренерів і вихованців ДЮСШ району. Почесною грамотою від Департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської обладміністрації був відзначений тренер Новоград-Волинської ДЮСШ Леонід Плісак.
Тренерський штаб СК «Євробокс», СК «Вульф» бажає здоров’я, терпіння та успіхів усім колегам.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач районної ДЮСШ