Руслан Павлюк — новий голова Житомирської обласної федерації футболу

Руслан Павлюк — новий голова Житомирської обласної федерації футболу

28 вересня відбулася VII позачергова звітно-виборча конференція Житомирської обласної федерації футболу, на порядку денному якої були вибори нового голови федерації та виконкому.


До робочої президії конференції було обрано сімох чоловік, серед яких — два представники Федерації футболу України: перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко та головний тренер національної збірної серед ветеранів Анатолій Дем’яненко.
На початку конференції Вадим Костюченко передав делегатам вітання від президента ФФУ Андрія Павелка і тренера збірної України Андрія Шевченка та зазначив, що невдовзі у Житомирі відкриють два стадіони для гри у міні-футбол. Також Вадим Костюченко нагородив почесними грамотами футбольний актив Житомирщини.
Під час дебатів двоє кандидатів відмовилися від участі у виборах (Віктор Радушинський та Олег Малиновський). Таким чином, нового голову ЖОФФ обирали серед двох кандидатів — Руслана Павлюка і Володимира Ткача. Із результатом 79 голосів «за» переміг Руслан Павлюк. Першими заступниками новообраного голови стали Василь Гордійчук та Віктор Радушинський, а заступниками — Володимир Дорошенко, Олександр Подгорчук та Ігор Хошаба.
Також під час зборів було затверджено нову редакцію Статуту, за що проголосували 64 делегати. До членів Житомирської обласної федерації футболу увійшов 21 колективний член. Одразу по закінченню конференції відбулося перше засідання новообраного виконкому, на якому було обрано виконавчого директора ЖОФФ. Ним став Руслан Маєвський.
Після завершення конференції перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко прокоментував обрання нового керівного складу Житомирської ОФФ: «У першу чергу хотів би подякувати всім делегатам, які були присутні, адже я вперше побачив практично представництво всієї футбольної Житомирщини. Приїхали майже 95% представників районів, футбольних клубів та фізкультурно-спортивних товариств. Я впевнений, що на новообрану команду ЖОФФ покладена велика відповідальність. Той досвід, який є у членів виконкому і новообраних заступників, дасть можливість зробити все для прийняття програми розвитку футболу на Житомирщині та інфраструктури».
Інформація з сайту Федерації футболу України