Народному депутату України В.М.Литвину

Шановний Володимире Михайловичу!
У 2012-2013 р.р., за Вашого потужного сприяння, на території Новоград-Волинської міськрайлікарні розпочато і велося будівництво довгоочікуваного хірургічного корпусу проектно-кошторисною вартістю 63 млн. грн. Було освоєно 4,2 млн.

На жаль, у наступному періоді, внаслідок воєнної агресії Московії, виділення державних коштів стало неможливим.
І в поточному році будівельні роботи не відновлені, незважаючи на те, що Житомирській області виділена державна субвенція в сумі 119 млн. грн., а для співфінансування з місцевих бюджетів області, міста і району була і наразі є потенційна можливість. Але, внаслідок відсутності достатньої зацікавленості та прагматизму керівництва, реальні кроки не зроблені. Така ситуація може продовжуватися і надалі, що гальмуватиме, унеможливить давно назрілу медичну реформу.
Впевнений, що без Вашої практичної допомоги, реальних зрушень і позитивної динаміки не буде! Зустріч із керівником Волинської фінансово-будівельної компанії «ТІБ» (генпідрядник) С.Й.Соловей свідчить про повну готовність продовжувати будівництво з метою його завершення протягом 2017-2018 р.р., за умови стабільного і повного фінансування з врахуванням, як мінімум, подвійного зростання вартості будови через зрозумілі причини.
Переконливо прошу Вас, шановний Володимире Михайловичу, незважаючи на завдані Вам образи, продовжити особистий патронат над даним особливо важливим для нашого краю об’єктом у частині виділення державних коштів та місцевого співфінансування. У свою чергу гарантую посильну підтримку зі свого боку з тим, щоб хірургічний корпус постав у вищевказаний термін, що стане запорукою медичного обслуговування населення міста Новограда-Волинського та всіх сусідніх районів, у т.ч. — Рівненської області.
Тобто, розміщена Вами на початку будівництва капсула з посиланням нащадкам має прорости прекрасним медичним закладом. І це буде ще одним соціально-значимим об’єктом у числі сотень, які Ви вже залишили на благо людей.
А Бог кожному за все — і за добро, і за кривду — обов’язково воздасть!

Із вдячністю та впевненістю В.Загривий, Новоград-Волинський міський голова ІІ, ІІІ та VІ скликань
30.09.2016 р.