Вітання 42/2016

Вітання 42/2016


































13 жовтня святкувала свій ювілей дорога нам, любляча людина — Тетяна Миколаївна ВЛАСЮК


Здоров’я міцного на довгі роки щиро бажаємо тобі залюбки, хай доля дарує щастя довіку, достатку і миру у домі без ліку, калиною радість в душі хай квітує, сопілка любові хай серце хвилює, а роси ранкові безмежно і щиро щоденно дарують наснагу і силу.


З повагою родина


\"Вітання

17 жовтня святкуватиме свій прекрасний ювілей найкращий батько, чоловік та дідусь — Анатолій Іванович ЮХИМЧУК


Тобі сьогодні, рідний, шістдесят! Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати, за приклад чоловіка й сім’янина і за могутні руки золоті. Нехай Господь дарує довголіття, здоров’я й сил бажаєм ми тобі!


З любов’ю дружина, діти з родинами та онуки


\"Вітання

18 жовтня вітаємо з ювілеєм невісточку — Ліну Анатоліївну ЛЯШУК


Із дороги не зверни, щастю двері відчини, кожній миті усміхайся, як кришталь дзвінкий, дзвени. З кожним днем все молодій і щодня життю радій, з Днем народження, невісточко, зичим щастя і надій!


Свекор та свекруха


\"Вітання

БЛАГОДАРНОСТЬ


10 лет тому назад наша семья взяла на воспитание из дома ребёнка двух крохотных сестричек, потом к ним добавился ещё и их братик. Все эти годы пролетели, как один день, потому что рядом с нами, плечо к плечу, шаг в шаг, поддерживая нас, направляя и помогая нам, шли такие люди, как Мисюра Людмила Аполлинарьевна — начальник службы по делам детей, Шутова Лариса Валентиновна — заместитель мэра города, Борис Наталья Петровна и Котова Елена Николаевна из Центра социальных служб для семьи, детей и молодёжи. Ещё много прекрасных, замечательных людей встретились нам на пути. Всем им выражаем огромную благодарность и кланяемся низко до земли. Пусть Бог им даёт крепкого здоровья, долгих лет жизни за их добрые сердца, человечность, порядочность. Много ещё можно говорить про этих людей, потому что такое уважение и внимание надо заслужить.


С уважением большая семья Богомоловых и приёмная семья Кузубяк



14 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА


Шановні наші захисники! Від щирого серця вітаємо вас із Днем захисника Вітчизни та Українського козацтва! Традиційно, у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо ще й ці два чудові свята.
Дана традиція підкреслює велике історичне значення козацтва в боротьбі за утвердження української державності та суттєвий внесок у сучасний процес державотворення. Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. Козацтво — звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія й оберіг.
Це — свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю. І, нарешті, це — день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України від зазіхань північного сусіда-агресора, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.
Нехай ваші сила та мужність зростають на любові та підтримці рідних і близьких. І після будь-яких суперечок і баталій, які часто трапляються у повсякденному житті, вдома на вас завжди чекає затишок і мир. Міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



16 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


Шановні працівники харчової промисловості! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!
Саме завдяки вашому професіоналізму, невтомній праці, ми завжди маємо свіжий хліб на своїх столах. Ваша професійна діяльність заслуговує на найвищу похвалу і шану, адже є однією з найнеобхідніших як для суспільства в цілому, так і окремо для кожної людини.
Нині харчова промисловість все більше нарощує темпи виробництва, успішно розвивається і вдосконалюється. Саме це дозволяє задовольнити найвибагливіші та найрізноманітніші смаки споживачів.
Бажаємо вам професійних злетів, миру, добра, наснаги. Щастя вам та вашим родинам!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Марію Савеліївну ГРУШЕВСЬКУ — 14.10.1931 р.н.
Євгенію Степанівну ТІТОВУ — 14.10.1935 р.н.
Василя Григоровича БОНДАРЯ — 15.10.1923 р.н.
Василя Петровича ВАКУЛЕНКА — 15.10.1937 р.н.
Євгенію Дмитрівну ДИНЯК — 15.10.1941 р.н.
Зінаїду Миколаївну КОЗАК — 15.10.1945 р.н.
Василя Захаровича ПАСІЧНИКА — 19.10.1928 р.н.
Раїсу Григорівну МИРВОДУ — 19.10.1931 р.н.
Єфросинію Тимофіївну БУДІШЕВСЬКУ — 20.10.1922 р.н.
Уляну Дмитрівну ВАСИЛЕНКО — 20.10.1926 р.н.
Валентину Августівну ДАНИЛЕНКО — 20.10.1930 р.н.
Володимира Петровича ДЯЧЕНКА — 14.10.1946 р.н.
Володимира Броніславовича СКАКОВСЬКОГО — 14.10.1969 р.н.
Володимира Васильовича ПАСІЧНИКА — 15.10.1967 р.н.
Олександра Яковича САВЧУКА — 16.10.1946 р.н.
Василя Олександровича ПАРФЬОНОВА — 16.10.1955 р.н.
В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів
Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни


Редакція газети «Звягель»