www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 42/2016

14 Жовтня 2016 | Оприлюднив: | 16 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що зарив Буратіно на Полі Чудес? А. Протипіхотну міну. Б. Золоті монети. В. Якубовича. Г. Ваучери.
  2. Тварина, силою якої вимірюють потужність двигунів. А. Кінь. Б. Слон. В. Осел. Г. Бик.
  3. Кого в своїй пісні В.Висоцький благав: «Чуть помедленнее...». А. Таксиста. Б. Коней. В. Депутатів. Г. Пілотів.
  4. Інструмент, під який танцюють слабовольні особи. А. Шарманка. Б. Фонограма. В. Дудка. Г. Флейта.
  5. Як вважав класик марксизму — пролетаріату нічого втрачати, крім своїх... А. Штанів. Б. Дітей. В. Тарганів. Г. Кайданів.
  6. Дерево, яке є синонімом фальші. А. Липа. Б. Дуб. В. Береза. Г. Баобаб.
  7. Який із цих футбольних клубів не є італійським? А. Ювентус. Б. Ланс. В. Мілан. Г. Фіорентіна.
  8. Яке з цих міст розташоване найпівденніше? А. Каїр. Б. Сан-Франциско. В. Мадрид. Г. Токіо.
  9. Колекціонування проїзних залізничних квитків. А. Перидромофілія. Б. Паровозокартія. В. Вітафілія. Г. Корфокартія.
  10. У якому році конгрес США постановив назвати валюту країни «доларом»? А. 1785 р. Б. 1830 р. В. 1880 р. Г. 1899 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №42: 1. Б. 2. А. 3. Б. 4. В. 5. Г. 6. А. 7. Б. 8. А. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,