У дитсадку №16 «Веселка» проведено капремонти харчоблоку, прального відділення і музичної зали

У дитсадку №16 «Веселка» проведено капремонти харчоблоку, прального відділення і музичної зали

Діти — наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість, наше майбутнє. І це майбутнє має бути здоровим, дужим та щасливим. Саме в дошкільному закладі закладають основи для формування всебічно розвиненої особистості. А для цього мають бути створені комфортні умови, в яких щодня перебувають діти.
Колектив дошкільного навчального закладу №16 «Веселка» компенсуючого типу, центру реабілітації зіштовхнувся з проблемою вкрай необхідного капітального ремонту харчоблоку і прального відділення. Керівник закладу В.І.Данюк звернулася за допомогою до міської влади, і очільники міста проявили своє небайдуже ставлення до розв’язання даної проблеми. І ось протягом липня-жовтня 2016 року були проведені капітальні ремонтні роботи харчоблоку, прального відділення та музичної зали.
Усі працівники, на чолі з завідуючою В.І.Данюк, батьки та діти садочка щиро вдячні міському голові В.Л.Весельському, секретарю міської ради О.А.Пономаренко, депутатам міської ради, заступникам міського голови С.Ю.Колотову та О.В.Гвозденко, начальнику управління освіти і науки міської ради Т.В.Ващук за активну участь, підтримку та допомогу у вирішенні вищезазначених проблем. Дуже приємно, що в наш нелегкий час, ці люди готові прийти на допомогу та не залишаються осторонь проблемних питань дошкільних закладів.
Не менш актуальним було питання капітального ремонту музичної зали. Завдяки співпраці завідуючої В.І.Данюк та депутата Житомирської обласної ради С.А.Нусбаума, музична зала стала сучасною, світлою, затишною для зустрічей вихованців, їх батьків та гостей закладу. Велика подяка директору ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» Степану Антоновичу Нусбауму за допомогу. Ваша підтримка — свідчення небайдужого ставлення до виховання майбутнього покоління.
Дозвольте всім тим, хто не лишився байдужим до проблем ДНЗ №16 «Веселка» компенсуючого типу, центру реабілітації, побажати щастя, радості, благополуччя, і нехай вам усім Бог посилає своє благословення за ваші добрі діла.
Колектив ДНЗ №16 «Веселка»