«Спорт для всіх» об’єднав сім’ї

«Спорт для всіх» об’єднав сім’ї

Із нагоди Дня захисника Ук­раїни, управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради, спільно з відокремленим підрозділом громадської організації «СУВІ АТО», на базі дитячо-юнацької спортивної школи проведено фізкультурно-оздоровчий захід «Спорт для всіх єднає сім’ї». Особливістю заходу була участь шести сімей із дітьми, в яких один із батьків є учасником АТО.
За умовами змагань, сім’ї були розділені на дві команди: «Україна переможе» та «Воїни світла» — по три сім’ї з дітьми в кожній команді.
На початку заходу з привітальним словом звернулася, як голова журі, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Н.П.Борис, яка подякувала командам за участь, а вболівальникам, які були на заході, — за підтримку, налаштувала всіх на гру та приємний відпочинок.
Конкурсна програма тривала майже півтори години. Змагання проходили в цікавій, іноді гострій, але доброзичливо-конкурентній боротьбі. У підсумку перемогу виборола команда «Україна переможе». Всі сім’ї були нагороджені цінними подарунками від управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради та відпочинком у боулінг-клубі готельно-відпочинкового комплексу «Тополі», який благодійно організував генерал-лейтенант прикордонної служби України І.Б.Токовий. Сім’ї не лише грали в боулінг, але й пригощалися солодощами.
Учасники були щиро вдячні за високу організацію даного заходу і цікавий відпочинок, який наблизив сім’ї до мирного часу та подарував радість спілкування дорослих і дітей.
В.ГУСЄВ, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради