Борці вільного стилю здобули медалі у Трускавці

Борці вільного стилю здобули медалі у Трускавці

14-16 жовтня у м.Трускавець відбувся традиційний міжнародний турнір із вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Трускавецькі джерела».
Новоград-волинську школу вільної боротьби у змаганнях представляли троє спортсменів. Двом із них вдалося потрапити у призери.
Чемпіоном у ваговій категорії 29 кг став Кирило Скорик (учень ЗОШ №6). Третє місце — у Михайла Ничипорука, учня ЗОШ №10 (категорія — 53 кг). На жаль, у боротьбі за третє місце поступився Богдан Котович (учень ЗОШ №6), котрий у підсумку фінішував п’ятим у своїй категорії.
«Звітний турнір належить до числа тих, де спортсмени набираються досвіду перед майбутніми, більш відповідальними, змаганнями. Зокрема, на борців цієї вікової категорії у наступному році чекають чемпіонати України», — розповів «Звягелю» тренер Анатолій Ясиневич.
Відзначимо, що серед учасників трускавецького турніру були борці вільного стилю з Києва, Львова, Івано-Франківщини та інших українських областей, де розвивається цей вид спорту, а також — зі Словаччини й Молдови.
Нині звягельські борці у передчутті нових перемог: наступного тижня вони у складі збірної області вирушать на чемпіонат України, що проходитиме у Броварах.
Олег БРЮХАНОВ