Вітання 44/2016

Вітання 44/2016















































2 ноября празднует свой юбилей Людмила Васильевна ГЛУХОМАНЮК


Вам, крестная, хочу пожелать: больше радости, чем забот, больше отдыха, чем работ, больше солнышка, чем несчастья, и большого, большого счастья!


С уважением крестница Люда



27 жовтня вітаємо з Днем народження Валерія БЕЛЯКОВА


Бажаємо життя прожити без сліз, без горя і біди. Нехай воно щасливим буде сьогодні, завтра і завжди.


З любов’ю мама та Міша



2 ноября поздравляем с юбилеем любимого папу, дедушку, мужа — Валентина Васильевича МИХАЙЛОВА


Семьдесят папе — пора поздравлять, счастья, улыбок, здоровья желать! Великолепных от жизни даров, чтобы ты был непременно здоров. Чтобы весельем полнился дом, солнце сияло всегда за окном. Радостным было всегда настроенье, как в этот праздник — твой День рожденья.


Жена, дети, внуки, зятья



25 жовтня відсвяткував свій ювілей Руслан Миколайович ЛЕВЧЕНКО


Бажаємо тобі щастя, міцного здоров’я, любові від дружини, донечки, від рідних тобі людей. Щоб чудовим таким залишався і щоб завжди зважував свій крок, щоб удача тебе не лишала, щоб щастило всюди й завжди. Щоб все, що задумав, зумів досягти, щоб завжди тебе Мати Божа берегла. А Господь хай посилає щасливі й незабутні дні. Ангел-охоронець хай з плеча не злітає. Завжди допомагає в дорозі і в путі.


Люблячі тебе мама, тато, дружина Наталія, донечка Карина, брат Ігор з дружиною Олею, теща, Саша



1 листопада святкує свій ювілей Світлана Миколаївна ЛАВРЕНЧУК


Наша мила і люба, найкраща у світі. Бажаємо щастя, даруємо квіти. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба. Матінка Божа, Цариця свята, дарує здоров’я і довгі літа!


Чоловік, донька, син, свекруха



30 жовтня святкує 45 років Ірина Миколаївна ДРИБАС


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


Папа, мама та всі рідні


 

Подяка до Дня працівника соціальної сфери


За чуйне та чистосердечне добросовісне ставлення соцробітника Лісоти Олени Іванівни і соціальної служби до мене. Бажаю всьому колективу здоров’я, достатку, благополуччя, миру нам усім і нашій Україні.


З повагою пенсіонерка Валентина Гаврилівна Шевчук


 

Щиро вітаємо кращих водіїв м.Новоград-Волинський: І.М.Бобра, С.Д.Підкауру, М.Ф.Деркача та керівника ТП П.Я.Пелешка з Днем автомобіліста


Це — працівники великого професіоналізму. Ми вдячні за їх чуйність, доброзичливість, поважне ставлення до людей похилого віку. Зичимо міцного здоров’я, добробуту та легких доріг.


Дачники масиву «Гульський», вчителі школи


 

28 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ


Шановні ветерани, дорогі земляки! Від щирого серця вітаємо вас із річницею визволення України від фашистських загарбників!

Друга світова війна принесла з собою безліч трагедій. До цих пір людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій землі. Тому перемога у тій страшній війні — наше спільне свято. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і, водночас, сльози горя.

Кожне наше місто, містечко, регіон чи село мають пам’ять про цю війну. Наш народ ніколи не забуде про цю страшну сторінку історії, про ту високу ціну, яку ми заплатили за волю. Тому ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Шановні ветерани, ваша мужність, відвага та незламність духу є зразком для багатьох поколінь. Міцного вам здоров’я, довгих років життя, достатку, любові та уваги рідних!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

30 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ АВТОМОБІЛІСТА І ДОРОЖНИКА


Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Сьогодні важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність кожної людини без автомобільного транспорту. Тому професія водія була і залишається однією з найпоширеніших. У цій важкій сфері працює безліч професіоналів, які забезпечують життєдіяльність населених пунктів.

Тому сердечно вітаємо всіх, хто вірний професійному обов’язку, трудиться на вантажному та легковому транспорті. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників залежить не лише своєчасність здійснення перевезень, але й подекуди життя людей.

Щиро бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, здоров’я, добробуту, нових здобутків та досягнень, успіхів на професійній ниві!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Віру Іванівну ДОВГАНЮК — 26.10.1922 р.н.

Ганну Онуфріївну МЯКОТІНУ — 3.11.1926 р.н.

Дмитра Михайловича НЕХОТЯЄВА — 3.11.1926 р.н.

Віру Анатоліївну МАРТИНЮК — 3.11.1929 р.н.

Галину Олександрівну МОСКАЛЕНКО — 29.10.1931 р.н.

Ганну Михайлівну СВИДИНЮК — 3.11.1932 р.н.

Володимира Васильовича ЮРІНА — 1.11.1942 р.н.

Миколу Михайловича КАЧОРА — 2.11.1952 р.н.

Миколу Володимировича ПОДИМАЛКІНА — 3.11.1956 р.н.

Сергія Петровича ШПІНЯ — 27.10.1964 р.н.

Анатолія Петровича ЛУЦЕНКА — 31.10.1967 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»