«Родинна ковбаска» зі Львова відкрила новий магазин у Новограді-Волинському

«Родинна ковбаска» зі Львова відкрила новий магазин у Новограді-Волинському

Новий магазин львівської мережі «Родинна ковбаска» відтепер працює у місті Новограді-Волинському, по вулиці Шолом Алейхема, 1.


Тут можна придбати різноманіття ковбасних виробів. Загалом в асортименті продукції від «Родинної ковбаски» — понад 100 найменувань. Це — копчені і напівкопчені, варені і печені ковбаси, сосиски і сардельки, сальцесони, м’ясні делікатеси тощо. Асортимент продукції давно вийшов за межі ковбасного виробництва. Тепер у мережі можна придбати хліб власної випічки від торгової марки «Хліборія», свіже м’ясо із власних ферм. Основний принцип роботи «Родинної ковбаски» — якість і свіжість продукції. Адже з моменту виготовлення м’ясних виробів і до їх доставки в торгову точку минає менше доби. Виробництво розпочинається зранку, а ввечері готова продукція, яку охолоджують на оснащених холодильними системами та сучасним обладнанням машинах, доставляють у інші області.
«Родинна ковбаска» — це торгова марка зі Львова, особливість якої — продукція власного виробництва. М’ясо — українське, вирощене на фермах компанії «Барком», яка є власником «Родинної ковбаски». До речі, сільськогосподарська компанія — одна з небагатьох в Україні, яка працює за принципом замкненого виробництва: власні поля, власні ферми, власна сировина, власне виробництво та власна мережа збуту під назвою «Родинна ковбаска». Компанія обробляє 8 тис. гектарів полів, має 20 власних ферм, де вирощує більше 70 тис. свиней. Свої магазини компанія має в 11 областях України.
Додамо, що продукцію «Родинної ковбаски» у Новограді-Волинському також можна купити за адресами: вулиця Шевченка, 67а, вулиця Волі, 14, а та вулиця Шолом Алейхема, 1.
Людмила МІСЕЧКО