Вітання 46/2016

Вітання 46/2016






































11 листопада ювілейний день народження завітав до творчої людини, Заслуженого працівника культури України — Віри Юріївни МАТВІЙЧУК


Вам доля подарувала активне, багате і цікаве життя. Притаманний Вам талант, помножений на велике бажання творити, став запорукою Вашого успіху. Щиро зичимо Вам сил і наснаги для здійснення найсвітліших сподівань та задумів, щоб Ваш професійний досвід, організаторські здібності та лідерські якості і надалі слугували на благо розвитку культури. Нехай Ваша життєва нива з року в рік засівається зернами надії, любові та віри в завтрашній день.


З повагою працівники культури міста


\"Вітання

10 листопада відсвяткувала 45-ліття любляча донька, кохана дружина, найкраща матуся, турботлива бабуся — Оксана Миколаївна КОЗАЧУК


В щасливий день ти народилась, неначе зіронька з’явилась. В наш дім тихенько принесла багато радості й тепла. Хай доля щедрою рукою тобі вділяє много літ! Хай щастя повниться рікою, ти ж розквітай, як маків цвіт! Хай поважають тебе люди, твори добро для них усіх. Нехай з тобою успіх буде, любов і ніжність, щирий сміх. Твоя зоря на небосхилі яскраво й сильно хай горить, хай Сам Господь благословляє твій кожен крок і кожну мить!


Мама, чоловік, діти з сім’ями, 4 онуки


\"Вітання

11 листопада щиро вітаємо із Золотим весіллям Василя Григоровича та Ніну Олександрівну АРТЕМЕНКІВ


Шумлять літа подружнього життя, як на вітру тополі, а в тих літах — і сонце, і дощі. Бажаємо, щоб ви були завжди здорові і радували довго нас усіх. Ваші роки — не привід для печалі, ваші роки — це мудрість золота.
\"ВітанняНехай до ста, і навіть іще далі, ідуть, не озираючись, літа. З тих пір, як 50 літ тому, ви на весільний рушник стали та свої долі тісно поєднали, в житті чимало клопотів зазнали, але, як у шлюбі запевняли, ви палко одне одного кохали і дуже щиро й незрадливо любов і вірність берегли, багато доброго в житті сягли. Велике свято сьогодні у вас — весілля ж Золоте, з яким сердечно вас вітаємо і від душі та серця до ста літ у здоров’ї, щасті та любові дожить пліч-о-пліч вам бажаємо! Ваш спільний шлях не встелено квітками, не раз доводилося тернями іти, та ви завжди опікувались нами, за що ми вдячні будемо завжди. За добре серце і невтомні руки нехай Господь воздасть належне Вам, хай Вашу щедрість переймають внуки, а ласка служить оберегом нам. Тож будьте нам здорові і щасливі! Хай спільний шлях ваш довго ще цвіте. Ну а сьогодні ж хай лунає пісня про батьківське весілля Золоте!


Сини, невістки, онуки


\"Вітання\"Вітання

13 ноября поздравляю с юбилеем Андрея Николаевича БОЙЧУКА


Спасибо Богу, что в жизни венец держал в руках мой крёстный отец. Тепло его сердца согревало всегда, когда ко мне надвигалась беда. Своей душой растапливал лёд и говорил мне всегда: «Только вперёд!» Слезинку мою улыбкой сбивал, когда было трудно, — всегда помогал! Ты много значишь для меня. Ты — крёстный папа, это много! Желаю, искренне любя, я лёгкой жизненной дороги!


Крестница Маша с семьёй


\"Вітання

11 листопада вітаємо з ювілеєм Йосипа Володимировича ШПІРА


Побажаєм ми удачі й щасливої долі, на Канарах зо дві дачі і грошей доволі. Щоб в житті могли здолати височенні гори і щоб раз у рік літали на Червоне море!
З ювілеєм Вас!


З повагою колектив дільниці


\"Вітання

13 листопада святкує свій ювілей шановна Катерина Степанівна ПИЛИПЧУК


Нехай ваш дім добро не оминає, хай гарну пісню накурличуть журавлі. Хай ангел Божий вас охороняє і щастя принесе вам на крилі! Радійте, тіштеся, живіть і любіть. Ще много-много щедрих щастям літ!


З повагою колеги по роботі



16 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ


Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Щиро вітаємо вас із професійним святом, яке традиційно відзначається 16 листопада.
Ви — люди, які наділені талантом і щирим умінням приносити в кожен дім світло обізнаності й радість спілкування. Адже забезпечуєте потреби суспільства в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку.
Ваша плідна і натхненна праця є запорукою успішної роботи щодо інформування населення стосовно актуальних подій, які відбуваються у світі та в місті і районі. Завдяки достовірній і оперативно поданій інформації, вибудовується діалог між владою і громадянами, формується громадянське суспільство, забезпечується прозорість діяльності органів державної влади.
У день вашого професійного свята зичимо вам міцного здоров’я, професійних успіхів, невтомного творчого пошуку та втілення нових цікавих ідей.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Віктора Миколайовича ГРИГОР’ЄВА — 14.11.1925 р.н.
Миколу Івановича РУСЕЦЬКОГО — 14.11.1925 р.н.
Марцеліну Іванівну ГРИГОР’ЄВУ — 14.11.1926 р.н.
Євгенію Кузьмівну ГРЕЧКОСІЙ — 15.11.1925 р.н.
Андрія Івановича ДРАПІКОВСЬКОГО — 17.11.1936 р.н.
Сергія Миколайовича ЛИСЮКА — 17.11.1969 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів
Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни
Редакція газети «Звягель»