Десятирічний ювілей федерації відзначили чемпіонатом області

Десятирічний ювілей федерації відзначили чемпіонатом області

5 листопада у спортивному залі Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму відбулися змагання на кубок Житомирської області з кіокушин-карате, присвячені 10-ій річниці із дня заснування Житомирської обласної федерації цього виду спорту.


Учасниками турніру стали близько 300 спортсменів усіх категорій (від 4 років і до ветеранів) із Житомира, Бердичева, Баранівки, Коростеня, Овруча та Новограда-Волинського.
Урочисте відкриття турніру відвідали представники влади. Заступник міського голови Оксана Гвозденко привітала спортсменів із ювілеєм і вручила їм сувеніри, вітальні листи і подяки від міського голови В.Л.Весельського, а також — сувеніри, привітальні листи і подяки від начальника управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА С.М.Гресь.
«На десятому році існування вашого клубу йому вже є чим пишатися, адже серед вихованців — неодноразові призери і чемпіони обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань. Особлива гордість від того, що разом із сильним тілом у цьому виді спорту розвивають силу духу, патріотизм і відвагу. Це підтверджено подвигами вихованців клубу, які захищають кордони держави у зоні проведення АТО у складі Збройних Сил України. Слава таким героям!» — зазначила Оксана Гвозденко.
Також виступила з поздоровленням та вручила сувеніри і подяки від управління начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Наталія Борис.
Від імені обласної федерації спортсменів привітав її президент Олександр Гордієнко.
За підсумками змагань кубок за перше командне місце та спортивний тренажер від спонсорів отримала команда з Новограда-Волинського.
Після наради каратисти вирішили спортивний тренажер передати в АТО військовослужбовцям 30-ї бригади.
Друге місце посіла команда з Житомира, третє — бердичівські каратисти.
Підготував Олег БРЮХАНОВ