Вітання 47/2016

Вітання 47/2016























































Дорогая редакция! Привет из Израиля. Всегда приятно узнавать новости города не только от родственников и друзей, но и из родной газеты. Спасибо, что и в это нелёгкое время для Родины вы всегда находите слова оптимизма, поддержки и сочувствия. Вместе с читателем сопереживать и радоваться новостям города и края.


22 ноября исполняется 90 лет вашему постоянному читателю Надежде Георгиевне АГИЛЬБАЕВОЙ


Моей любимой бабушке, вдове героя, участвовавшего в боях за освобождение Украины, Агильбаева Рахима Кадыровича. Его имя, надеюсь, навсегда останется увековеченным на Аллее Героев в «Зелёных».

Агильбаева Надежда Георгиевна пережила войну, голод, разруху. Её жизнь может являться образцовым примером тяжёлого, изнурительного труда на благо Родины. Несмотря на все тяготы послевоенной жизни, Надежда Георгиевна родила и дала путёвку в жизнь троим детям. Взрастила и воспитала двоих внуков. Сейчас её окружает большая и любящая семья — 5 внуков, 7 правнуков. Семья, живущая и работающая на нескольких континентах: в Украине, в России, в Израиле. Но куда бы не занёс нас ветер, мы всегда, как минимум раз в год, возвращаемся в отчий дом, на свою Родину, в любимый Новоград. Город, где каждая улица, каждый дом, каждая берёза дорога сердцу. Город, где дышится по-особому.

Пользуясь случаем, хочу от лица всей нашей семьи поздравить нашу родную мать, бабушку, прабабушку с таким замечательным юбилеем. Родная моя, ты прожила большую и достойную жизнь! Искренне все мы желаем тебе побольше здоровья. Продолжай радовать нас своим присутствием, материнскими советами, вниманием. С Днём рождения, дорогая бабуля! Мы же всегда просим: «Ты только не сорвись на полдороги, товарищ сердце».

Ещё раз благодарю Вас, уважаемая редакция, за Ваш нелёгкий и непростой труд и желаю вам и нашему краю мира и процветания! СЛАВА УКРАИНЕ!!!


Руслан Викторович Агильбаев



18 листопада святкує Золотий ювілей Віктор Михайлович ЖАЙВОРОН


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам без кінця. Ми Вам посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


Сім’я Яценків з Городниці



20 листопада виповнюється 56 років любій матусі — Галині Володимирівні ВІННІКОВІЙ


Життя такого, як в рекламі, ми побажати хочемо мамі: яскравого, шикарного, багатого і гарного, веселого, чудового, музичного, казкового! Але реклама коротенька, а ти живи сто років, ненько!


Від дочки Тетяни та дочки Світлани з чоловіком



20 ноября 25-летие празднует наша любимая и дорогая Людмила ПРИЙМАК


Ты — молода и так прекрасна, сегодня День рожденья твой, пусть за тобой всегда и всюду идут здоровье и любовь, успех пускай сопровождает, достаток в паре с ним идёт. Будь счастлива, родная! Пускай по жизни тебе всегда во всём везёт!


Родные



19 листопада святкуватимуть Золоте весілля Надія Іванівна та Анатолій Йосипович ПУЗИНА


Зі святом вас, мамо і тату! У цю урочисту дату бажаєм, щоб в домі було весняного сонця тепло, щоб радість серця ваші гріла, і щоби ніщо не боліло ніколи-ніколи у вас. Життя, як барвистий палас, стелилося б вам попід ноги, і ваші обидві дороги, які пострічались колись, навіки переплелись. Життя промайнуло, проте весілля своє Золоте ви раді зустріти удвох і хай помагає вам Бог!


Син, невістка, донька, зять, внуки Кіріл і Антон



23 листопада святкуватиме 55-річчя люблячий чоловік, турботливий батько — Михайло Іванович ГАВРИЛОВ


Хай пливе щасливо твій життєвий човен, і минає легко береги круті, і любові буде хай завжди він повен, то найголовніше у людськім житті. Нехай добро щоденно прибуває, як струмінь чистої води, хай зло далекими шляхами оминає, а радість поруч йде завжди. Нехай життя квітує буйним цвітом, а день щасливий приходить знов і знов, і доля хай дарує з кожним роком здоров’я, радість, благополуччя, мир, любов.


З повагою дружина Ірина, донька Людмила, син Олександр з невісткою Настею



20 листопада святкуватимуть 50-ліття подружнього життя Віктор Васильович та Раїса Олексіївна БУРЯКИ з с.Повчине


Ваш спільний шлях не встелено квітками, не раз доводилося тернями іти, та Ви завжди опікувались нами, за що ми вдячні будемо завжди. За добре серце і невтомні руки нехай Господь воздасть належне Вам, хай Вашу щедрість переймають внуки, а ласка служить оберегом нам. Тож будьте нам здорові і щасливі! Хай спільний шлях Ваш довго ще цвіте, ну а сьогодні ж хай лунає пісня про батьківське весілля Золоте!


Діти, онук, правнучка



22 листопада святкуватиме перший ювілей Машуня МОВЧАН


Десять років назад ти крихіткою увійшла в цей світ, щоб зробити його ще сонячнішим і прекраснішим. Тепер ти вже доросла і тобі все до снаги. Бажаємо здоров’я і віримо у твою щасливу зірку та удачу. Ми тебе любим і завжди пишатимемося тобою, наша люба.


Хрещена Інна з сім’єю


 

17 ЛИСТОПАДА — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА


Шановне студентство! Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента.

Майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії, людям. Країні вже сьогодні потрібні ваші знання, ваш реальний внесок у справу державотворення, велику справу побудови демократичної процвітаючої України. Зичимо вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх юнацьких мрій і життєвих планів.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

19 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники гідрометеорологічної служби! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

Без прогнозу погоди важко уявити діяльність практично всіх галузей економіки, транспорту, Збройних Сил, навіть звичайне життя громадян. Вчасні попередження синоптиків і гідрологів дозволяють зберегти найдорожче — життя людей.

Бажаємо вам успіхів, благополуччя, натхнення і всім нам ясної погоди!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

20 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА


Шановні працівники сільського господарства! Щиро вітаємо вас із нагоди професійного свята.

Наша держава була завжди осередком міцних сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам», мудрості та досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Щиро вдячні вам за любов до землі, терпіння і витримку.

Бажаємо міцного здоров’я, щастя добра та наснаги. Нехай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

21 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ


Дорогі земляки! Щиро та сердечно вітаємо вас із Днем Гідності та Свободи!

Сьогодні ми всі вшановуємо патріотизм і мужність наших співвітчизників, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. З нагоди свята бажаємо мирного неба, єдності, благополуччя і добробуту вам та вашим родинам!

Слава Україні! Героям Слава!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Віру Федорівну КУЧІНУ — 18.11.1926 р.н.

Валентину Йосипівну БАЩУК — 18.11.1938 р.н.

Ганну Станіславівну ГОДЛЕВСЬКУ — 18.11.1948 р.н.

Інну Олександрівну ЛЕГУН — 21.11.1937 р.н.

Анастасію Георгіївну АГІЛЬБАЄВУ — 22.11.1926 р.н.

Надію Яківну ЮШУ — 24.11.1931 р.н.

Бориса Миколайовича МАЛЕЦЬКОГО — 18.11.1951 р.н.

Ігоря Олександровича САМОЙЛЕНКА — 20.11.1961 р.н.

Владислава Григоровича МЕДВЕДЄВА — 22.11.1952 р.н.

Миколу Володимировича ПРИСЯЖНЮКА — 23.11.1961 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»