Нові перемоги боксерів на турнірі у Бердичеві

Нові перемоги боксерів на турнірі у Бердичеві

\"НовіІз метою формування збірної команди Житомирської області найсильнішими кандидатами для участі в чемпіонатах України, 11-13 листопада у Бердичеві проходив чемпіонат області з боксу серед юніорів (2001-2002 р.н.) та молоді (1999-2000 р.н.). Учасниками стали 110 боксерів із Бердичева, Житомира, Коростеня, Новограда-Волинського і району, Малина і Любара.
Вихованці Новоград-Волинської ДЮСШ посіли наступні місця у своїх вагових категоріях та вікових групах:

  • перші місця: Борис Олексійчук, Богдан Колесник, Артур Крейсман;

  • другі місця: Сергій Микитенко, Володимир Назаров, Ігор Захарченко, Іван Нікітович;

  • треті місця: Дмитро Твардовський, Олександр Масягін, Ярослав Гнітецький, Кирило Маркечко.


Вихованець районної ДЮСШ — учень Суслівської ЗОШ I-III ступенів Олексій Гнітецький — посів друге місце, гідно поступившись у фіналі супернику з Бердичева, чемпіону України та учаснику чемпіонату Європи.
На відкритті турніру були присутні міський голова Бердичева, начальник управління у справах сім’ї молоді та спорту, учасник Олімпійських ігор 2016 року з боксу Володимир Матвійчук, що свідчить про зацікавленість бердичівської влади і громади в розвитку цього виду спорту. Як підтвердження — щорічний міжнародний турнір на призи братів Кличків, що проходить у Бердичеві.
Президент міської федерації боксу, тренер Новоград-Волинської ДЮСШ Леонід Плісак відзначив, що команда міської та районної ДЮСШ гідно виступила на цих змаганнях. Хоча відділення боксу в місті та районі працює лише три роки, звягельські боксери вже мають успіхи на всеукраїнських і обласних змаганнях.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач районної ДЮСШ
Фото автора