Вітання 49/2016

Вітання 49/2016



















































































Зимового 2 грудня вітаємо з Днем народження нашу колегу з весняною душею — Ольгу ДЕМЧУК


Ти — із тих, хто цінує життя, і розуміє, що кожен новий день — багатство. Помічаєш листя, яке падає під ноги, вітаєш схід сонця з кавою на ганку, віриш у добро, умієш бачити казку у звичайному, красиве — у кожному. Дякуємо за те, що стільки років ми працюємо разом, за твою відданість роботі, творчий підхід до справи. За те, що даруєш свято у будень! Нехай буде більше у житті легкості, «твоїх» людей поруч і прожитих з ними незабутніх моментів! Впевненості, що тебе цінують, а твою роботу — поважають! Злагоди — у сім’ї, успіхів у роботі, здійснення заповітних мрій!


З повагою колектив газети «Звягель»



4 грудня святкуватиме свій ювілей коханий чоловік, батько, найкращий дідусь — Віктор Васильович ОСІПЧУК


Якби в словах була пророча сила, а в серці чарів полум’я цвіло, то ми б для тебе все в житті зробили, щоб дня в житті сумного не було! Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе поміж людей, найкраще все, що є у світі, даруємо тобі у цей святковий день. Достатком хай оселя буде повна, нехай скликає друзів і гостей, а ти — здоровий і щасливий — в сто літ зустрів свій ювілей!


З любов’ю дружина, діти, онуки



5 грудня святкуватиме 80-річний ювілей Людмила Яківна ПОЛІЩУК


Бажаємо щастя, здоров’я, іще прожити довго.


Чоловік Анатолій, син Віктор, невістка Альона, дочка Наташа, зять Ігор, внуки Максим, Коля і Вітуля, сваха Неля і Броня



2 грудня святкує гарний ювілей Галина Володимирівна СВІДЕРСЬКА


Бажаємо незабутніх вражень, щасливих подій, здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, а доля дарує повні щастям роки.


З любов’ю і повагою чоловік, донька та всі рідні



4 грудня свій ювілей святкуватиме кохана дружина і найкраща мама — Людмила ІЩУК із с.Таращанка


Ми тобі бажаємо: якщо сонця, то променистого, якщо неба, то ясного і чистого, якщо здоров’я, то міцного, а якщо кохання, то взаємного та щасливого!


Чоловік, діти



7 декабря — юбилей у нашего мужа, отца, деда и прадеда — Николая Фёдоровича ФАБРИЦКОГО


Вся большая семья поздравляет тебя с Днём рождения! Здоровья, долгих лет. Мы все тебя любим.


Жена, дети, внуки, правнуки, праправнучка



2 грудня святкує свій ювілей Віктор Олексійович БАРАННІКОВ


Хочемо його привітати, побажати здоров’я, добра, довголіття, хай вистачить щастя на ціле століття, хай скрізь буде лад — на роботі, в сім’ї, і радість на серці, і хліб на столі.


З повагою та любов’ю мама, брат з сім’єю та всі рідні



Шановний Миколо Антоновичу!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, натхнення й терпіння, підтримки у всіх Ваших добрих починаннях! Нехай примножуються плани і прагнення, а зусилля і справи сприяють розквіту громади Новоград-Волинського району. Зичимо, щоб і надалі Ваш шлях стелився щедрими ужинками добра, новими звершеннями, а також любов’ю і повагою родини, друзів та колег. Хай зірки завжди віщують Вам щасливу долю, а Бог оберігає і допомагає.


Від колег: заступника голови районної ради Громико Анни Олександрівни та депутата районної ради Амроша Ігоря Степановича



1 грудня — чудовий ювілей у прекрасної жінки — Валентини Францівни ПЕТРУК


Нехай тобі завжди всміхається доля, несуть тільки радість з собою роки! Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, хай збудуться мрії, бажання й думки.


З любов’ю мама, сестри з сім’ями



7 грудня вітаємо з ювілеєм Олександра Івановича РОМАНЮКА


Летять літа, мов бистрі води, і не вернути їх назад. А нам не віриться сьогодні, що Вам уже — 65. Хай нових днів ще буде безліч, без ліку щастя і пісень, прийміть вітання найщиріші в цей світлий ювілейний день. Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм його щиро. Щоб радісним і довгим був Ваш вік, з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


Від колективу магазина «Комора»



2 грудня святкує свій День народження найрідніший у світі батько, найдорожчий у світі дідусь, найкращий у світі сват — Микола Семенович КРАВЧУК із с.Орепи


Нехай дарує радість Вам життя, душа повік хай буде молодою, хай Вам пісні виспівують жита, джерела б’ють цілющою водою. Нехай для Вас квітує білий цвіт, життям стають найкращі Ваші мрії, а доля посилає сотню літ здоров’я, щастя, радості, надії! Зичимо Вам благополуччя, Божої благодаті, віри, надії, любові на кожен прийдешній день життя!


З безмежною любов’ю та глибокою повагою дочка Тетяна, зять Петро, онучки Наталка та Даринка, свати Власюки



7 декабря — 7-й День рождения празднует наша любимая доченька, внучка — Катюша Николаевна ЛУКЬЯНЧУК из с.Орепы


7 лет девчонке нашей, не найти кокетки краше. С Днём рождения поздравляем, быть отличницей желаем, чтоб всё время хохотала, на уроки успевала, только в меру чтоб шалила, всех родных своих любила.


С любовью твои мама, д.Дима, бабушки и дедушки



5 грудня вітаємо з Золотим ювілеєм дільничного лікаря — Валентину ФЕДОРЧУК


Від щирого серця ми шлемо вітання — ласкаве, як сонце, ясне, мов світання, доля найкраща хай поруч іде і щастя, здоров’я, радість несе!


Мешканці району «Лубчиця»


 

6 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Шановні військово­службовці, ветерани війни, учасники бойових дій та воїни запасу! Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі — Днем Збройних Сил України!

Це свято символізує нашу любов і шану до оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави.

Особливі слова подяки адресуємо ветеранам війни. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін, синівська подяка й найкращі побажання здоров’я, довголіття і злагоди.

Сердечно вітаємо військово­службовців Збройних Сил та інших військових формувань Новоград-Волинщини. Ви гід­но продовжуєте найкращі традиції захисників отчої землі, підвищуєте бойову та професійну майстерність, зміцнюєте обороноздатність країни.

Бажаємо всім захисникам Вітчизни миру, щастя і добробуту. Нехай надихає нас у ділах сьогоденних і планах на прийдешнє немеркнуча сила ратного подвигу.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

1 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ


Шановні працівники прокуратури! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Верховенство Закону і Права має бути головним постулатом діяльності прокуратури. Ви стоїте на сторожі інтересів держави і громадянина, вам належить провідна роль у зміцненні законності та правопорядку, захисті прав і свобод людини. Суспільство розраховує на ваш професіоналізм, сумління та принциповість.

Ми переконані, що ви й надалі виконуватимете покладені на вас обов’язки, захищаючи конституційні надбання українського народу.

Із нагоди свята бажаємо вам успіхів, професійних злетів, міцного здоров’я та добробуту вам і вашим родинам!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

3 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДІВ


Шановні земляки! Відзначення Міжнародного дня інвалідів — справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед особами, які потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди — це не просто категорія людей, це — окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд із ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

Тож, хочемо подякувати всім, хто опікується людьми з обмеженими фізичними можливостями. Бажаємо вам щастя, здоров’я та успіхів.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

5 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРІВ


5 грудня, відповідно до резолюції ООН, у світі відзначається Міжнародний день волонтерів. День людей, які витрачають свій вільний час на благо суспільства. Вони присвячують суспільству свій талант, час, енергію, не чекаючи винагороди.

Саме волонтери першими добровольцями йшли на фронт, волонтери збирали по світу гроші й везли на передову. Саме завдяки українським волонтерам — їхній небайдужості, порядності, активній громадській позиції та фанатичній відданості справі — Україна вистояла й зберегла незалежність.

Нехай ніколи не забракне у вас сил, наснаги та ентузіазму, виповняться ваші задуми.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

5 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СТАТИСТИКИ


Шановні працівники органів статистики! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

На вашу службу покладено надзвичайно важливу та відповідальну місію — збирати інформацію про те, що відбувається в суспільстві. Й не тільки збирати, але й правильно, точно узагальнювати. Ви є першими соціальними експертами, хто, опираючись на реальні цифри й показники, відстежує, аналізує та прогнозує головні явища й тенденції в нашому житті.

Переконані, що ви і надалі з честю виконуватимете свій професійний обов’язок, а статистика завжди відповідатиме потребам розвитку Новоград-Волинщини. Бажаємо вам міцного здоров’я, оптимізму, невичерпної енергії та нових звершень.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

7 ГРУДНЯ — ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ


Шановні працівники органів місцевого самоврядування Новоград-Волинщини, шановні народні обранці — депутати всіх рівнів! Прийміть щирі й сердечні вітання з нагоди cвята — Дня місцевого самоврядування!

З усіх органів влади ви перебуваєте найближче до народу. Це покладає на вас величезну відповідальність за зміцнення віри суспільства у свою країну, довіри до здатності державних органів виконати покладені на неї обов’язки. Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими!

Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай ваша професійність та досвід сприяють розбудові та розвитку нашої держави!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Людмилу Василівну ГАРБОВСЬКУ — 02.12.1950 р.н.

Катерину Макарівну ЦИТЕЛАШВІЛІ — 05.12.1926 р.н.

Григорія Кузьмича ЗАСУХУ — 05.12.1929 р.н.

Степана Костянтиновича САВЧУКА — 05.12.1931 р.н.

Маргариту Євгенівну ІГНАТЬЄВУ — 05.12.1950 р.н.

Миколу Федоровича ФАБРИЦЬКОГО — 07.12.1926 р.н.

Олександра Леонідовича ПРОСКУРІНА — 07.12.1955 р.н.

Петра Федоровича РОМАНЮКА — 08.12.1926 р.н.

Тетяну Дмитрівну МОЛОДЦОВУ — 08.12.1926 р.н.

Василя Олексійовича АЗАРНІНА — 04.12.1951 р.н.

Миколу Сергійовича САРГАНА — 05.12.1963 р.н.

Володимира Анатолійовича ГАЄВЦЯ — 05.12.1963 р.н.

Ігоря Петровича ЯКОБЧУКА — 08.12.1965 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»