ФК «Звягель» підвів підсумки сезону й намітив плани на 2017 рік

ФК «Звягель» підвів підсумки сезону й намітив плани на 2017 рік

Свій перший сезон відіграв у чемпіонаті Житомирщини ФК «Звягель». Тож, засновники клубу провели підведення підсумків за сезон 2016 р., намітили перспективу розвитку клубу на наступний сезон.


Засідання пройшло у Молодіжному центрі, де зібралися співзасновники клубу. Міську владу представляли заступник міського голови О.В.Гвозденко, начальник департаменту сім’ї, молоді та спорту Н.П.Борис, депутати міської ради.
Зі звітом виступив президент клубу Віктор Бондарчук. За сезон гравці провели 26 матчів — товариських та офіційних. Особливо вдалися ігри з сильними суперниками — командами з Бердичева, Андрушівки, Городниці. Домашні ігри відвідували в середньому 600 уболівальників. Було витрачено 350000 грн., з яких міський бюджет дав 150000 грн., 200000 грн. — спонсори клубу.
У планах на 2017 р. — участь у кубковому турнірі та чемпіонаті України серед аматорів. Створення «дублюючого» складу із гравців 1999-2000 р. н., котрі гратимуть у чемпіонаті області в першій лізі.
Кошторис на 2017 рік становить більше 600 тис. грн. ФК «Звягель» планує підсилити склад майстровитими футболістами.
О.В.Гвозденко відзначила перспективність молодих футболістів, яких готують тренери ДЮКФП. Сподобалась підтримка членів фанклубу «Звягель». Надалі міська влада підтримуватиме своїх футбольних вихованців, — запевнила Гвозденко.
Співзасновники клубу обрали почесного президента клубу, підтримавши кандидатуру С.Ф.Портянка, який відзначив, що проект ФК «Звягель» вдався: дії керівництва клубу в сезоні 2016 року були прозорі, що особливо імпонує уболівальникам. Так буде продовжуватись і надалі.
В.БУРКОВСЬКИЙ