Армреслери клубу «Фенікс» вдало завершили сезон

Армреслери клубу «Фенікс» вдало завершили сезон

Із нагоди Міжнародного дня інвалідів, 22 листопада, на базі Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу пройшов кубок Житомирської області з армспорту серед осіб із ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору. Дані змагання завершували доволі вдалий для рукоборців сезон.
Нагадаємо, що наші спортсмени вибороли командне перше місце на чемпіонаті України та представляли нашу країну на чемпіонаті світу з пара-армреслінгу на початку жовтня в Болгарії, де також вибороли перше місце для збірної України. За дев’ять золотих нагород, одну срібну та три бронзових медалі спортсмени міста отримали матеріальні заохочення від мера Новограда-Волинського В.Л.Весельського, а спортсмени району — від голови райдержадміністрації В.В.Михнюка.
За достойні нагороди спортсмени і далі продовжуватимуть тренуватися, щоб гарно виступити на змаганнях у новому році.
На відкритті кубку з теплими словами виступили Сергій Купрін, представник Житомирського центру «Інваспорт», начальник сектору райдержадміністрації Віктор Дейнека та голова клубу «Фенікс» Олександр Пінчук. Олександр висловив вдячність підприємцю Руслану Повальчуку, директору магазину «Добриня», та підприємцю Валерію Кіриєнку за організацію свята доброти і спорту.
Поруч із чемпіонами та призерами України, Європи та світу змагалися новачки, які разом здобули перемоги для команд міста та району.
Переможцями стали Олена Котюк, Анна Щирська, Іванна Шмат, Ангеліна Харченко, Ніна Тишинська, Володимир Кручко, Світлана Дроздюк, Марина Васьківська, Тетяна Прокоф’єва, Олександр Пінчук, Олександр Зєнченко, Іван Олійник, Олеся Бессальнова.
Другі місця зайняли Зінаїда Макарчук, Іванна Загоруйко, Анастасія Шроль, Дмитро Подік, Леонід Сидорчук, Дмитро Деркач.
Треті місця — у Софії Сардак, Івана Терещука, Ріми Ковальчук, Ганни Прокоф’євої.
* * *

Клуб «Фенікс» запрошує людей із обмеженими фізичними можливостями (від молодших школярів — до зрілого віку, чоловіків та жінок, учасників АТО, які отримали групу інвалідності) до занять із футболу та футзалу (збірні до 12, 14, 18, 23 років та дорослі), з легкої атлетики (біг, штовхання ядра, метання диску), армспорту та пауерліфтингу.
Через клуб «Фенікс» можуть бути організовані виїзди на змагання обласного та всеукраїнського рівнів з інших видів спорту — тенісу настільного, плавання, шахів, шашок, волейболу, баскетболу, бочче, стрільби з пневматичної зброї та стрільби з луку. Запис на заняття — у кімнаті №10, вул.Ушакова, 34 (Новоград-Волинський економіко-гуманітарний коледж), в понеділок, середу та п’ятницю, о 17 годині.
Крім цього, для осіб, які проживають на правому березі річки Случ, будуть відкриті тренування у тренажерній залі Будинку офіцерів (вул. Леваневського), по вівторках і четвергах.
Телефони для довідок: 098-848-50-45 та 093-679-37-88.
Підготував Олег БРЮХАНОВ