У лісі біля Городниці вчинили незаконну вирубку 77 дерев

У лісі біля Городниці вчинили незаконну вирубку 77 дерев

\"УПоки у державі розпалюються пристрасті навколо скасування мораторію на вивіз деревини з України за кордон, Карпатські і Поліські ліси продовжують потерпати від незаконної вирубки. Черговий факт крадіжки деревини з лісу стався 30 листопада. Цього разу — поблизу селища Городниці Новоград-Волинського району.
«30 листопада до Новоград-Волинського відділу поліції звернувся інженер з охорони лісу в Городницькому лісовому господарстві та повідомив про перевезення дерев сосни без документів», — інформує сайт міста Новограда-Волинського 04141.com.ua із посиланням на власні достовірні джерела.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції. У ході проведення першочергових дій встановлено, що 30.11.2016 року, в невстановленому місці лісової місцевості, поблизу смт.Городниця Новоград-Волинського району, невстановлена особа вчинила крадіжку 77 дерев сосни висотою від 1,4 до 2,3 м, загальною вартістю близько 2600 грн., чим спричинила Городницькому лісовому господарству матеріального збитку на вказану суму.
У громадянина, який перевозив деревину, вилучено автомобіль із деревами сосни в кількості 77 штук. Даний факт внесено до реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 КК України. У рамках розлідування перевірятиметься причетність вказаної особи до вчинення злочину.
Підготував Олег БРЮХАНОВ