Поминання 50/2016

Поминання 50/2016










































7 декабря прошло 40 дней, как после болезни скончался заботливый сын, любимый муж, уважаемый отчим, дорогой брат — Константин Альбертович СТУКАНЁВ
28.10.1964-29.10.2016 г.


Трудно осознавать, что тяжёлая болезнь забрала тебя от нас. Очень грустно без твоих ласковых, мудрых слов, без добрых глаз, щедрой улыбки. Родной, единственный, любимый, мы через всю жизнь пронесём светлую память о тебе. Спи спокойно. Лебединым пухом пусть будет тебе земля.


Вечно скорбящие мама, жена, брат, дети


\"Поминання

5 грудня минуло 10 років, як пішла з життя дорога нам дружина, матуся, бабуся — Людмила Людвиківна КОВАЛЬЧУК


Такої ніжності святої, такої доброти людської, такої щедрості, як ти, нам більше в світі не знайти. Той день, коли твій світ погас і серце перестало битись, став найстрашнішим днем для нас, і ми не можем з цим змиритись.


Вічно сумуючі чоловік, син, дочки з сім’ями, онуки


\"Поминання

10 грудня минає 10 років, як пішла з життя сестра, мама, бабуся — Лідія Миколаївна ГРУШЕНКО


Життя людське, мов тоненька нитка, обривається. Не існує тих слів, щоб висловити біль, горе, від якого плачуть наші серця. Минають роки, а ми все ще не можемо повірити в те, що навіки перестало битися Твоє турботливе серце. Ти була для нас опорою, порадницею і дуже гарною господинею. Ти прожила життя для дітей, онуків, рідних, завжди за всіх піклувалася. В наших серцях ти житимеш вічно. Хай буде лебединим пухом Тобі земля, а душі — Царство Небесне.


Вічно сумуючі діти, внуки, всі рідні


\"Поминання

14 грудня минає 40 днів, як пішла з життя найдорожча у світі мама, бабуся — Ольга Гордіївна РАБЧУК


Такої рідної, святої, такої доброї, як ти, такої щедрої, простої вже нам ніколи не знайти. Світла пам’ять завжди житиме в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі.


Сумуючі дочка, онучка


\"Поминання

Віталій Васильович ЄМЕЦЬ
09.12.1966-12.08.2016 р.


9 грудня 2016 року тобі було б 50. Пішов від нас ти так раптово і дуже рано. Ніхто не знав і не відчував біди. Тепер на серці — тривожна рана, бо ти пішов не на години — назавжди. Чому життя таке несправедливе? Добрим людям — доля нелегка. Така душа — розумна, добра, мила, а доля випала, немов полин, гірка... Що ж, рідний наш, ти вже не з нами, у світлих спогадах живи. Ми завжди будемо тебе любити і пам’ятати. Нехай Господь оберігає твою світлу і добру душу.


Друзі


\"Поминання

1 грудня перестало битися серце прекрасної людини, нашої «бджілки-трудівниці», люблячої матусі і бабусі — Марії Антонівни МАНАХОВОЇ


Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь. Похилиться зажурена калина, і добрим словом люди пом’януть. Нехай свята земля береже твій вічний спокій. Царство Небесне тобі, наша дорогенька.


З глибоким сумом сини, невістки та онуки


\"Поминання

12 грудня — річниця світлої пам’яті Федора Харитоновича САЙЧУКА з Яруня


Земля Вам хай буде пухом і Царство Небесне. Ми Вас ніколи не забудемо, завжди Ви — в наших серцях. Глибокий сум і добра пам’ять назавжди залишається з нами.


Всі рідні


\"Поминання

9 грудня минає 10 років, як пішла з життя дружина, мама, бабуся — Галина Федорівна ГОНЧАРУК та 28 грудня — 10 років, як не стало нашої бабусі, прабабусі — Марії Петрівни ГОНЧАРУК


Плаче серце, біль не передати. Глибокий сум і добра пам’ять назавжди залишиться з нами. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пам’ятайте. Нехай свята земля береже Ваш вічний сон.


Чоловік, діти , онуки, правнуки


\"Поминання

6 грудня минуло 5 років, як пішла з життя Валентина Дмитрівна КУНДЕЛЬСЬКА


У скорботі голови схиляємо, сумуємо, любимо, пам’ятаємо. Хто забув, — згадайте. Хто пам’ятає, — пом’яніть. Нехай свята земля береже твій вічний сон.


Сумуючі: чоловік, діти та онуки


\"Поминання