Вітання 50/2016

Вітання 50/2016






















































7 грудня зустрів свій 30-річний ювілей Сергій Вікторович ПОДЕЙКО


Дозволь Тебе сьогодні привітати, бо день такий буває раз на рік, здоров’я, щастя щиро побажати на все життя, на довгий-довгий вік! Хай щастя та мир зігрівають оселю, і грає здоров’я, як добре вино. Будь завжди щасливий і веселий, життя бережи, бо єдине воно! Нехай Тобі завжди всміхається доля, несуть тільки радість з собою роки, хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, збуваються мрії, бажання, думки. Щоб проліском ніжним життя Твоє квітло, весною буяла душі доброта. Любові, добра Тобі, чистого неба, поваги, пошани й людського тепла.


Мама, брат


\"Вітання

13 грудня святкуватиме ювілей коханий чоловік, люблячий батько, найкращий син та внук — Андрій Олександрович НОВОРОК


Якби в словах була пророча сила, а в серці — чарів полум’я цвіло, то ми б для тебе все в житті зробили, щоб дня в житті сумного не було! Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе поміж людей, найкраще все, що є у світі, даруємо тобі у цей святковий день. Достатком хай оселя буде повна, нехай скликає друзів і гостей, а ти — здоровий і щасливий — в сто літ зустрів свій ювілей!


З любов’ю дружина Анна, донька Іринка, мама, тато, бабуся


\"Вітання

12 грудня вітаємо з Золотим ювілеєм кохану дружину, дорогу матусю та люблячу бабусю — Любов Вікторівну КОНДРАТЮК


В цей дорогий для серця день бажаєм квітів і пісень! Від друзів — щирих привітань, від зірок — здійснення бажань! Від сонця — світла і тепла, щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, нехай щастить весь довгий вік!


Люблячий чоловік, сини Сергій та Андрій, невістки Аліна та Наталія, онучка Марія


\"Вітання

13 грудня свткуватиме ювілей наш дорогий дідусь, батько, чоловік та прадідусь — Василь Іванович ВАСИК


Спасибі, дідусю, спасибі, татусю, за щирість сердечну й турботу про нас, за руки твої, що не знають спочину, готові на поміч прийти повсякчас. Хай повняться дні Твої радістю, миром, зоря світанкова не раз ще зійде, вітаємо, рідний, вітаємо, милий, вітаємо всі з ювілеєм Тебе!


З любов’ю твої рідні дівчатка: правнучка, онучка, донька та дружина


\"Вітання

10 грудня святкує 90-річний ювілей найрідніший у світі батько, найдорожчий у світі дідусь, свекор, прадідусь, учасник бойових дій ВВв — Микола Тимофійович ШЕПЕЛЬСЬКИЙ


Спасибі Вам, тату, спасибі, дідусю, за Ваше тепло, за безмежне добро, за руки робочі, за батьківську мудрість, за те, що навчали, за хліб на столі! Спасибі Вам, тату, уклін до землі!


З любов’ю та повагою син Ігор, онуки Яна та Олександр, невістка Ольга


\"Вітання

9 грудня святкує ювілей Надія Леонтіївна МАРЧУК з Городниці


Хай сяють Вам життєві зорі, хай обминає Вас журба, бажаєм Вам у Вашім домі блаженства, миру, щастя і добра! А ось і головний Вам заповіт — прожити при здоров’ї до ста літ!


З повагою чоловік, син, невістка, онуки Вася та Наташа, Антон, Саша, Ваня, Коля і Аліна, правнучка Міланія і рідні брати з сестрами і з сім’ями


\"Вітання

8 грудня вітаємо з ювілеєм Любов Володимирівну ЗАБОРЧУК


Хай щастя посміхається тобі і успіх супроводжує у справах, хай будуть у житті лиш ясні дні, а доля — милосердна і ласкава!


Колектив страхової компанії «ПРОВІДНА»


\"Вітання

Початок грудня — багатий на Дні народження у моїй сім’ї!
Від щирого серця вітаю кохану дружину Наталію, найкращу донечку Лілію та синочка Максимчика ДЕЮНІВ з с.Маковиці


Подарувати б сонце — воно високо, подарувати б серце — воно глибоко, подарувати б вітер — його не здогнати, подарую любов, тепло і ласку, щоб було що згадати!


З повагою та любов’ю чоловік та батько



14 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС


14 грудня ми вшановуємо відважних ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Ми вклоняємося Героїзму, Хоробрості, Відданості службовому обов’язку, які врятували світ від смертельних променів радіації. Цей людський подвиг — неоціненний, а мужній вчинок ніколи не буде забутий.
Ліквідатори тоді не думали про звання та нагороди. Вони не ховалися за спини колег, не шкодуючи себе, з голими руками йшли у бій перемагати невидимого ворога. Ціною власного життя та здоров’я захистили людство від ядерного вогню Чорнобильського реактора. Пам’ять загиблих ліквідаторів вшановується щорічно у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції.
Ми завжди пам’ятатимемо і шануватимемо подвиг людей, які у важку хвилину пішли в радіаційне пекло і робили все можливе задля нашого блага і майбутнього життя.
Низький вам уклін і щира подяка.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



10 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ


У сучасному світі права людини — це ціла низка напрямів. Це — особисті права, які передбачають недоторканність особи і житла, власності та конфіденційності листування, права на об’єктивний суд. Соціальні права, які передбачають права на свободу праці, охорону сім’ї та дитинства, захисту батьківських прав, здоров’я і соціальної справедливості. Поряд із цим існують і політичні права, економічні права, культурні права та інші. Все це визначає демократичні цінності.
У нашій державі за останні роки відбулися величезні перетворення: тут зник страх, тут гідність здатна перемогти приниження, тут панує справжня воля для думки, позиції, вибору та ініціативи. Це свідчить, що українська демократія розвивається, а влада стала відповідальною перед громадянами.
Віримо, що Україна не зійде з цього шляху. Шляху демократії, поваги, гідності та прав людини.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



11 ГРУДНЯ — ДЕНЬ БЛАГОДІЙНОСТІ


Шановні благодійники! Прийміть щиру подяку за ваші гуманізм і милосердя, за прояв життєво необхідних якостей — доброти та співчутливості.
На щастя, благодійність стає часткою загальної духовної культури громадян нашої молодої країни.
Все більше й більше свідомих громадян сьогодні беруть участь у справах благодійності та допомагають вирішувати соціальні проблеми. Пріоритетними сферами залишаються дитинство, молодь, підтримка людей похилого віку та інвалідів. За це вам у цей день щирі слова подяки та шанування.
Бажаємо вам, щоб уміння та бажання відгукуватися на біль інших, надавати допомогу та робити пожертви для тих, хто її потребує, було завжди притаманне вам. Бо благі справи — неважливо, чи це підтримка матеріальна, чи добре слово — воздадуться сторицею!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова
О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради
В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ганну Петрівну КУХТИК — 09.12.1916 р.н.
Миколу Семеновича АНДРЄЄВА — 09.12.1925 р.н.
Миколу Тимофійовича ШЕПЕЛЬСЬКОГО — 10.12.1926 р.н.
Галину Олексіївну БЕДНАШ — 11.12.1943 р.н.
Миколу Самійловича НАГОРНЮКА — 13.12.1922 р.н.
Віктора Миколайовича ГРИГОР’ЄВА — 14.12.1925 р.н.
Марію Опанасівну МАШКОВСЬКУ — 14.12.1926 р.н.
Світлану Петрівну КОЗАЧУК — 14.12.1953 р.н.
Ганну Василівну ТАРАНЕНКО — 15.12.1927 р.н.
Вікентія Олександровича ГАГАРСЬКОГО — 15.12.1929 р.н.
Олександра Вікторовича ЗАВОРОТНОГО — 09.12.1966 р.н.
Андрія Казимировича КУЛІНСЬКОГО — 13.12.1967 р.н.
Ігоря Васильовича РОМАНЧУКА — 14.12.1967 р.н.
Геннадія Дмитровича ПЕЛЕШАНКА — 15.12.1966 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів
Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни
Редакція газети «Звягель»