Конкурс «Ми — найкращі!»

Конкурс «Ми — найкращі!»

№41. Стас та Сергій Деркачі живуть на Полтавщині. З Новограда — їх мама Оксана, тож вони щоліта приїздять сюди до бабусі з дідусем. А ось яку цікаву історію розповіла нам Оксана, надіславши це фото: «Мої хлопці не люблять читати. Ну, не прищеплює їм сучасність любов до книг, не читають вони потайки від нас книгу під ковдрою з ліхтариком, як було це у мене колись.
З такою реальністю я змирилася. Аж тут, якось, мертва тиша у кімнаті галасливих моїх бешкетників. Заглядаю — сидять тихенько, перед ними відкритий ноутбук і … вони читають! Що б ви думали? «Звягель»! Мій ріднесенький «Звягель» в Інтернеті!
Одного разу поцікавилися у мене, звідки я знаю про події у Новограді, я розповіла про ваше інтернет-видання. На Хорольщині, у Полтавській області, у нас немає змоги виписувати «Звягель». Старший син тут народився, тому залюбки цікавиться новинами з батьківщини, а молодший — за компанію.
Хочу від щирого серця подякувати вашій редакції, кожній людині, яка працює у «Звягелі». І за те, що хоч раз у тиждень мої діти люблять читати!».