Вітання 51/2016

Вітання 51/2016























































21 грудня святкуватиме свій ювілей коханий чоловік, батько, найкращий дідусь — Сергій Петрович ТРОЦЬКИЙ


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу та море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі — надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа — цариця свята — дарує щасливі і довгі літа.


З любов’ю дружина, діти, онуки



16 грудня — 3 рочки Миколці ЛИТВИНУ


Такий син — це просто диво, все складається щасливо, дарує втіху і розраду, міцну опору і пораду. Розумний, чуйний і вродливий, будь, синку, радісний, щасливий!


Мама, тато, бабуся, дідусь, тітка Інна, сестричка Аліна та братик Микитка



17 грудня святкує свій ювілей найкраща у світі матуся, бабуся, прабабуся, теща — Валентина Федорівна СКУБИЦЬКА


Вам сьогодні, рідна, сімдесят! Із вдячністю ми хочемо вітати Вас за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати, за приклад матері й господині і за могутні руки золоті. Нехай Господь пошле Вам благословіння, нехай здоров’я й сил дарують всі Святі.


Ваша велика родина



16 декабря — 70-летие у нашей родненькой, любимой, единственной мамочки, жены, бабушки и прабабушки — Раисы Ивановны КОВАЛЁВОЙ


Кто открыл мне этот мир, не жалея своих сил, и всегда оберегала? Лучшая на свете мама! Кто на свете всех милее и теплом своим согреет, любит больше, чем себя? Это — мамочка моя. Даже если я упряма, знаю — любит меня мама. Никогда не унывает, что мне надо, — точно знает. Если вдруг случится драма, кто поддержит? Моя мама. Я шагаю по дорожке, но устали мои ножки. Перепрыгнуть через яму кто поможет? Знаю — мама!


С любовью и уважением мы все тебя крепко любящие



13 грудня — на Андрія Первозванного — неповторний ювілей відсвяткувала Тамара Петрівна ЦОФАЛЬ


В святковий день прийміть вітання та найщиріші побажання: здоров’я, щастя та добра, наснаги, успіхів, тепла. І повсякденно, повсякчас хай буде все у Вас гаразд!


Середня дочка з Росії Лариса, зять Олександр, внук Олексій із дружиною, перша правнучка Марія


 

ПОДЯКА СПЕЦІАЛІСТАМ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ


Висловлюю щиру подяку за високий професіоналізм, за чуйність, за доброту, за людяність, за моральну підтримку колективу Пенсійного фонду в м.Новоград-Волинський — спеціалістам відділу обслуговування громадян — Любові Василівні Голяці, Світлані Петрівні Ярмолюк, Юлії Сергіївні Остапчук, Анні Володимирівні Петрук, Аліні Павлівні Карповець, заступнику начальника — начальнику обслуговування Наталії Трихонівні Павлюк, начальнику відділу Ірині Василівні Слюсарчук та заступнику начальника управління Інні Миколаївні Лєдєньовій. Від усього серця вітаю всю пенсійну службу з наступаючими Новорічними святами та бажаю спеціалістам пенсійної служби міцного здоров’я, людського щастя, в цілому успіхів у їхній професійній сфері.


З великою повагою пенсіонери міста

Жека Микола Андрійович та Сарган Анатолій Васильович


 

ПОДЯКА


Щиро дякуємо за розуміння та підтримку у вирішенні наболілого питання Новоград-Волинському інспектору благоустрою Анатолію Войтовичу БАНКАЄВУ.


З повагою мешканці будинку Леваневського, 12


 

ПОДЯКА


Від щирого серця хочемо подякувати родичам, кумам, друзям, сусідам, які проживають по вул.Орлова, знайомим, односельцям, отцю Сергію з Ярунської парафії, колективу Ярунського ДНЗ, ЗОШ №10, ЗАТ ВКФ «Леся» за фінансову підтримку при лікуванні доньки Вероніки.


Сім’я Кравчуків із с.Ярунь


 

15 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ


Шановні судді та працівники суду! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Ваша діяльність відіграє важливу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості. Саме від вашої самовідданої праці великою мірою залежить збереження в суспільстві політичної стабільності, дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

Зичимо вам, служителі Феміди, доброї вдачі, оптимізму й професійних успіхів, родинного тепла, шани громадян і підтримки держави!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

17 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники виконавчої служби! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Виконавча служба відіграє важливу роль у суспільному житті країни у питаннях забезпечення виконання рішень судів. Ваша щоденна праця захищає конституційні права та свободи громадян.

У цей день бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, професійних звершень та успішного виконання всіх поставлених завдань!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ АДВОКАТУРИ


Шановні адвокати! Щиро вітаємо вас із Днем адвокатури!

Діяльність адвокатури є важливим показником гуманності, демократії і прогресу в державі. Адже адвокат, з огляду на умови своєї діяльності, безперечно, є служителем і творцем права.

Із нагоди професійного свята бажаємо вам всіляких життєвих гараздів, нових професійних перемог, мужності й витримки у відстоюванні справедливості!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ


Дорогі земляки! Любі діти, шановні дорослі! Щиро вітаємо вас із Днем cвятого Миколая.

Цей день першим із новорічних і різдвяних свят приходить у наші оселі та приносить до наших домівок світлу радість, дарує всім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття. На нього чекають як діти, так і дорослі: малеча — аби отримати подарунка від Миколая, дорослі — аби здійснилися усі задуми.

Тож, зичимо всім достатку, затишку й душевного родинного тепла. Хай у ваших найкращих починаннях і добрих справах постійно відчувається любов та опіка Святого Миколая.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Серафиму Матвіївну ПАВЛЕНКО — 16.12.1926 р.н.

Зінаїду Олександрівну ШЛЕНДЕР — 17.12.1928 р.н.

Миколу Семеновича ПРОНІНА — 19.12.1926 р.н.

Григорія Андрійовича ДМИТРАШКА — 21.12.1927 р.н.

Софію Михайлівну ЗАПОРОЖЧЕНКО — 22.12.1921 р.н.

Олександра Миколайовича СОРОКУ — 17.12.1963 р.н.

Володимира Гнатовича СІЛЬВЕРТЮКА — 18.12.1940 р.н.

Григорія Семеновича ГОПКУ — 18.12.1951 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»