Конкурс «Ми — найкращі!»

Конкурс «Ми — найкращі!»

\"Конкурс№42. Кожну п’ятницю продавець-консультант Олена Макогончук, лікар Наталя Ханчич і завідуюча Світлана Кенда зооветмагазину на автовокзалі з нетерпінням чекають на «Звягель», щоб прочитати «від корки до корки»! Варто розповсюджувачу запізнитися на півгодинки, як усі турбуються: що сталося?!
Про свою роботу чарівні жінки розповідають цікаві факти. Виявляється, покупці приходять сюди не лише для того, аби купити ліки, засоби догляду чи іграшки для тварин. Також купують і для себе! Невипадково існує вислів: «Медицина лікує людей, а ветеринарія — людство».
Схоже на жарт, але тут нам розповіли, що для хворих м’язів люди нерідко використовують гель… для коней, шампунь для тварин, якщо є проблеми з волоссям! А коли вдалося врятувати не лише себе, а й тварин — завдяки порадам, отриманим тут, то нерідко віддячують коньяком, молоком і сметаною.
* * *

Наприкінці року, що минає, редакційний колектив підводить підсумки газетного конкурсу «Ми — найкращі!» Отож, переможцями оголошуємо наступних учасників:

  • безкоштовну річну передплату отримають: Олеся Переходюк; 3-А клас ЗОШ №6 (класовод Людмила Пшенична); Валентина Антонюк;

  • передплату на півроку отримають родини: Деркачів та Медецьких.


Чекаємо на переможців у редакції до 23 грудня для оформлення передплати!