Конфлікт у Наталівці: позиція редакції

До редакції газети «Звягель» від жителів села Наталівки надійшли заперечення на публікацію М.Марусяка, вміщену в №50 від 09.12.2016 р. «Ув’язнений» під золотими куполами святині… або Про телепередачу, немічного діда, київську квартиру, танці на пшениці і справжніх п’яничок на селі» за підписом 53 мешканців с.Наталівка.
У даному листі його автори звинувачують героїню статті у квартирних шахрайствах та зловживанні алкоголем, а також — у необ’єктивності автора публікації М.Марусяка.
Із даного приводу редакція газети може зазначити, що ми не є правоохоронними та судовими органами та не маємо жодного права кваліфікувати дії певних осіб та визнавати їх винними або не винуватими.
Ми, як засіб масової інформації, висвітлюємо проблемні питання, що цікавлять наших читачів, та надаємо в межах наявних можливостей та чинного законодавства «майданчик» для висловлювання думок різних сторін.
У зв’язку зі значним резонансом, який викликала вищезазначена публікація, ми надамо право висловитись усім зацікавленим сторонам конфлікту в рамках правового поля, у наступних публікаціях.
Редакція газети «Звягель» завжди відкрита для своїх читачів та передплатників і готова вислухати та почути всіх небайдужих!