Вітання 52/2016

Вітання 52/2016































21 грудня гарний ювілей відсвяткувала рідненька донька, матуся, бабуся, сестричка, тітка — Валентина Львівна СВІДЕРСЬКА


Вже сивий туман покриває волосся, вже діти дорослі й онуки ростуть, а серце таке молоде ще й досі, і руки спочинку ніяк не знайдуть. Люба матусю, бабусенько мила! Спасибі велике, що Ви нас зростили, що Ви нас любили, усім помагали, молились за нас, добра нам бажали. Бажаєм здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті, хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Бажаємо довго прожити, а ми Вас любили і будем любити.


З любов’ю та повагою всі рідні



23 грудня вітаємо з ювілеєм найкращого татуся — Миколу Пилиповича КОЛЕСНИКА


Дарований долею, тато найкращий, сьогодні вітаємо, бажаємо щастя! Із Днем народження, днем татуся, щиро цінує тата дружна сім’я. Всі побажання тобі від душі, нехай здійсняться мрії усі. Тато, татусю, рідний для нас, життя хай дарує долі щасливий шлях.


З повагою та любов’ю доньки Наташа, Інна, зять Андрій, онуки Миколка та Микитка, внучка Аліна



Вітаємо тренера-викладача Новоград-Волинської ДЮСШ Новоград-Волинської районної ради (відділення армспорту), Заслуженого тренера України — Геннадія Дмитровича ДАНЮКА з присвоєнням спортивного звання «Заслужений майстер спорту України» його вихованцю — Олександру Миколайовичу ПІНЧУКУ, триразовому призеру чемпіонату світу з армспорту (чемпіонат світу 2014 р. — ІІ, ІІІ місця; чемпіонат світу 2016 р. — ІІ місце).



Наказом Міністерства молоді та спорту України №4637 від 13.12.2016 р., відповідно до вимог Положення про Єдину спортивну класифікацію України, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 11.10.2013 р. №582, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 листопада 2013 року за №1861/24393, присвоїти спортивне звання «Заслужений майстер спорту України» Олександру Миколайовичу Пінчуку з неолімпійських видів спорту за високі спортивні досягнення.


П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації


 

22 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА


Шановні працівники енергетичної галузі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Від вашої професійності та сумлінності залежить безперебійна робота промислових підприємств, ефективність функціонування соціальної сфери, зв’язку і транспорту, гідний та комфортний побут — тепло і світло у школах та дитячих садках, у лікарнях та установах, в оселях.

У цей день щиро бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра, благополуччя і миру, невичерпної життєвої наснаги та успіхів у нових проектах!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

24 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ АРХІВНИХ УСТАНОВ

Шановні працівники архівних установ! Щиро вітаємо вас із професійним святом.


Ваша справа — надзвичайно важлива для всього суспільства. Адже саме ви зберігаєте історичну пам’ять народу та факти сьогодення для майбутніх поколінь. Висловлюємо вам найщирішу вдячність за невтомну працю, наполегливість та сумління, особистий внесок у справу збереження соціально-економічних, історико-культурних надбань Новоград-Волинщини.

Бажаємо вам здоров’я, родинного тепла, благополуччя, невичерпної енергії, натхнення та нових звершень у повсякденній праці.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

25 ГРУДНЯ — КАТОЛИЦЬКЕ РІЗДВО


Щиро вітаємо всіх віруючих-католиків із Різдвом Христовим!

Крізь тисячоліття й покоління Світло Різдва зігріває серця людей і вказує шлях любові, довіри, взаємоповаги і правди, несе людству віру у краще майбуття та надію на торжество добра над злом. Це свято зміцнює нашу віру, мудрість і силу, спонукає звернути свої помисли до Господніх заповідей, до вічних і незнищенних істин.

Нехай же ці святкові дні принесуть радість у ваші серця, а весела зимова коляда — мир, спокій і злагоду до ваших домівок. Зичимо вам добра і достатку, благополуччя та родинного тепла. Гарних і радісних Різдвяних свят!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ольгу Юхимівну РЕПЕЙКІНУ — 23.12.1926 р.н.

Степаніду Павлівну КОЗАКЕВИЧ — 23.12.1931 р.н.

Дмитра Олексійовича ТКАЧУКА — 23.12.1931 р.н.

Віктора Григоровича АНОСОВА — 25.12.1926 р.н.

Євгена Сергійовича ОПЬОНИШЕВА — 26.12.1924 р.н.

Ганну Василівну ГАСИЛОВУ — 26.12.1930 р.н.

Анастасію Іванівну ШЕВЧУК — 27.12.1921 р.н.

Софію Францівну ОСІПЧУК — 28.12.1931 р.н.

Наталію Федорівну ІВАНОВУ — 28.12.1938 р.н.

Олега Володимировича КОРЖИНЕВСЬКОГО — 23.12.1967 р.н.

Юрія Володимировича БАКАЛА — 25.12.1968 р.н.

Петра Олександровича СОРОЧИНСЬКОГО — 29.12.1960 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»