Чому Олю Фреймут у Новограді порівняли з чупакаброю?

Інформація про інспекцію у місті популярної телеведучої Ольги Фреймут з’явилася у соцмережах на Миколая — 19 грудня. І миттєво викликала резонанс — не часто зірки балують провінції своїми візитами. В Інтернеті одразу з’явилися «фотожаби» і дописи про те, де тільки не бачили телеведучу новоградці: у школах, у пологовому відділенні лікарні, в одному з барів....
У той час, як на сторінці у соцмережі Ольга сповістила, що перебуває у Лондоні. Тим часом нашим містом ширилися зовсім дивовижні чутки, мовляв, навіть школи закрили на карантин, щоб не пустити телевізійників із перевіркою. Втім, інформацію про візит Ольги Фреймут спростували в інформаційному відділі міської ради.
Чи була телеведуча у лікарні? Із цим запитанням ми звернулися до головного лікаря міськрай ТМО Василя Бориса. Ось що він сказав: «У лікарні Ольги Фреймут не було, а якби приїхала, то ми завжди готові і не боїмося. Звісно, неприємно, коли на усю країну показують недоліки, але ми живемо так, як нас фінансують. Нагадаю, ще екс-міністр Олександр Квіташвілі, перебуваючи у нашій лікарні, не відкрив Америки, констатувавши: жодне приміщення лікарні не відповідає європейським стандартам. Тому треба спочатку перебудовувати, а потім перевіряти».
«Я особисто Фреймут не бачив, але мої джерела, які сповістили, що вона приїздила, мене ще жодного разу не підводили», — сказав Олександр Сукач, із сайту якого «вийшла» інформація.
На іншому сайті власники одного з місцевих барів сповістили, мовляв, отримали від Ольги відзнаку «Ревізор рекомендує». Попри той факт, до речі, що Фреймут давно не працює у цьому проекті. Тим не менше, «Звягель» зателефонував, щоби отримати підтвердження, але працівники бару відмовилися давати жодні коментарі без власників, яких на місці не виявилося.
Ось чому Фреймут порівняли із чупакаброю: усі про неї говорили, але не знайшлося нікого, хто б запевнив, що бачив. Хоча таємні агенти — «фішка» нової програми «Інспектор Фреймут»...
Юлія КЛИМЧУК