Вітання 53/2016



















































1 января — юбилей празднует Нина Иосифовна ЗАРУЦКАЯ


Мамочка родная, в День рожденья твой пусть тебя обходят болезни стороной! Пусть твой дом не знает грусти и проблем, больше будет в жизни хороших перемен! А ещё спасибо хочется сказать за любовь, которую в словах не передать. За то, что заботилась, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила! И горе и радость, деля пополам, во всём лучшей доли желала ты нам. И хочется мне рассказать всей планете о том, что ты — лучшая мама на свете!


С любовью твои дети



31 грудня святкуватиме ювілей коханий чоловік, батько, найкращий дідусь — Валентин Миколайович КАНАРСЬКИЙ


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу та море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі — надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа — цариця свята — дарує щасливі і довгі літа.


З любов’ю дружина, діти, внуки та всі рідні й близькі



4 січня щиро вітаємо із 90-річним ювілеєм любого дідуся, дорогого прадідуся — Олексія Яковича ДМИТРЕНКА


Таке суцвіття літ не кожен назбирає, такий великий скарб не кожен осягне. А молодість човном все далі відпливає, і серця ніжних струн лиш іноді торкне. Вклоняємось, дідусю, Вам низько до ніг і Бога благаєм, щоби Вас беріг. Від нас — Вам подяка і шана висока за ласку, турботу на довгі роки. Хай в серці Вашім весна процвітає, хай Матір Пречиста у силах тримає, а Господь дарує надію й тепло на многії літа, на щастя й добро!


З любов’ю онучка Марія з чоловіком Валерієм та дітьми Сергієм, Нікітою, Альбіною, Валерією, Галина з чоловіком Олександром та дітьми Артемом, Костянтином, Ростиславом, Яна з чоловіком Анатолієм та дітьми Даринкою, Анною та Іваном, невістка Регіна



1 січня святкуватиме ювілей дорога наша матуся, бабуся, прабабуся — Надія Микитівна САРНІЦЬКА


У праці роки пролетіли, неначе ластівки в блакить, хай серце твоє молодіє, душа хай піснею бринить. Бажаєм жити довгі роки, не знати горя і біди, бажаєм щастя і здоров’я сьогодні, завтра і завжди.


Діти, онуки, правнуки



28 грудня святкував свій ювілей наш любий тато, чоловік — Сергій Вікторович ШАПРАВСЬКИЙ


Твій День народження — привід великий, щоб привітати тебе від серця, з душею: нехай стороною обходить біда, нехай тільки хороше в житті трапляється, і складна мета в одну мить підкоряється! Іди тільки вгору, підкоряючи вершини! Знай, ми тебе любимо дуже!

З Днем народження, коханий.


З любов’ю твоя сім’я



30 грудня святкує свій ювілей голова родини, люблячий чоловік, турботливий батько і мудрий дідусь — Володимир Анатолійович СИДОРЧУК


Ми раді всі тебе вітати — це найкраще твоє свято. Ти — добрий чоловік і мудрий татко, онукам ти — дідусь хороший, на світі ти один такий. Ми вдячні Богу, що ти є, що нас усіх ти зігріваеш, для тебе не існує: «Це — моє!», поділишся останнім — тим, що маєш. Тобі із вдячністю вклоняємося за мудрість батьківських порад, за твоє вміння всім допомагати, за чоловіка приклад, сім’янина. Нехай Бог пошле благословіння, здоров’я й сил дарують всі святі.


З любов’ю дружина, діти, онуки



Колектив будівельної організації «ФОП Шавловський М.П.» вітає свого керівника — Миколу Петровича ШАВЛОВСЬКОГО з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!


Бажаємо Вам щасливого і благополучного майбуття у колі міцної родини, новорічних див, піднесеного настрою, вірних друзів та мудрих колег.

Нехай новий рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе з собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.

У передноворічні дні ми, за традицією, підводимо підсумки року, будуємо плани на майбутнє і завжди віримо, що у прийдешньому році життя зміниться на краще. Рік, що минає, залишає за собою численні реалізовані Вами проекти, нові співробітництва.

Нехай 2017-й стане роком нових творчих задумів, професійних досягнень та фінансової стабільності.


 

ДОРОГІ ДРУЗІ! ШАНОВНА ГРОМАДО!


Сердечно вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці прекрасні свята принесуть в кожну родину мир і злагоду, добробут і надію на добрі зміни. Нехай Різдвяна зоря підтримує в наших серцях вогонь віри та любові. Зичу Вам, щоб родинне тепло щедро зігрівало Ваші домівки. І нехай священний дух українських традицій нікого не залишає байдужим.


З повагою Олександр СТАДНИК, депутат міської ради 18-го виборчого округу


 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ МІСТА!


ПрАТ ВКФ «Леся» щиро вітає Вас із світлими зимовими святами: Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, взаємопорозуміння, добра і злагоди, здійснення всіх особистих бажань, мрій та задумів.

Нехай Новий рік принесе вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло, шану та любов від рідних та близьких вам людей.

А осяйна різдвяна зоря об’єднує усіх нас — і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідного дому, — чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, а в кожній родині панує мир та спокій.

Щасливого Нового року та веселого Різдва!


З повагою адміністрація підприємства та профспілковий комітет


 

1 СІЧНЯ — НОВОРІЧНЕ СВЯТО


Дорогі земляки! Шановні співвітчизники! Щиросердечно вітаємо вас із наступаючим 2017 роком!

Новорічні свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового періоду, нових надій і сподівань. Збагачені новими знаннями, відчуттями та досвідом, ми з надією і впевненістю дивимося у майбутнє і покладаємо великі сподівання на добрі зміни та нові досягнення. Варто пам’ятати, що ніщо добре не дається легко. Тому всім разом треба долати життєві перешкоди, примножувати й покращувати своєю працею, сумлінням і розумом наше життя, розбудовувати рідний край і Вітчизну.

Нехай Новий рік принесе вам багато добра, тепла і радощів, буде для вас щедрим на нові злети і звершення, творчі здобутки, на матеріальне і духовне благополуччя.

Миру й достатку вашим родинам! Щасливого Нового року й веселих свят!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні новоград-волинці! Завершується 2016 рік, який був нелегкий для всіх нас, але надія на краще вже давно живе у наших серцях. То нехай усі негаразди залишаться в році, що минає.

Від імені президії ради міської організації ветеранів щиросердечно вітаю вас із новорічними та різдвяними святами та 73-ю річницею визволення міста Новограда-Волинського від фашистських загарбників!

Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, мирного неба та удачі у всьому!


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Надію Василівну СИДОРЕНКО — 01.01.1932 р.н.

Михайла Анатолійовича ЧАЮКА — 01.01.1944 р.н.

Василя Миколайовича МАТВІЙЧУКА — 01.01.1948 р.н.

Любов Іванівну ІЛЬЧУК — 02.01.1927 р.н.

Владислава Олександровича МАТВЕЄВА — 02.01.1928 р.н.

Михайла Тарасовича БУЩЕНКА — 02.01.1942 р.н.

Ганну Сазонівну СЕМЕНЕЦЬ — 02.01.1942 р.н.

Дмитра Володимировича ХРИСТИЧА — 02.01.1945 р.н.

Василя Степановича ОПАНАСЮКА — 03.01.1942 р.н.

Олексія Яковича ДМИТРЕНКА — 04.01.1927 р.н.

Олену Костянтинівну ПАШКЕВИЧ — 05.01.1930 р.н.

Олександра Володимировича КЛАВДІЧА — 05.01.1954 р.н.

Петра Пилиповича ТОЛОЧКА — 01.01.1945 р.н.

Миколу Івановича МІРОШНИЧЕНКА — 01.01.1952 р.н.

Володимира Сергійовича АКЕНТЬЄВА — 01.01.1957 р.н.

Йосипа Францевича ЛЮЛЕВИЧА — 01.01.1956 р.н.

Ольгу Василівну БІЛОТІНУ — 01.01.1962 р.н.

Михайла В’ячеславовича ВОЙТАЛЮКА — 01.01.1963 р.н.

Миколу Григоровича АРТЕМЕНКА — 03.01.1951 р.н.

Олександра Федоровича ЧЕРНЯШУКА — 03.01.1954 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»