У гості на свята — з подарунками і добрим серцем

Новорічні свята і самотність дитини... Так не повинно бути у світі, де живемо — тому вчимо дітей не бути байдужими до чужої біди. Члени міської громадської молодіжної організації «Лідер» Палацу дітей та молоді, на чолі з керівником Оленою Костюк, вже чотири роки поспіль проводять благодійну акцію «Поділись своїм теплом» у школі-інтернаті. Серед активістів добрих справ цього року — Марія і Володя Кальченки (НВК), Марія і Зоряна Колесник, Влад Семенчук (Зош №2), Маргарита Демченко, Іван Карпішин (ЗОШ №3), Катерина Червякова (ЗОШ №5), Яна Соболєва (ЗОШ №7), Ірина Лавренюк (ЗОШ №10), Володя і Дмитро Мироненки (колегіум), Роман Карпішин (НВПЕТ), Лілія Коржицька (Гульска ЗОШ). Ось що розповіли лідери «Звягелю» з цього приводу:
— Щороку ми готуємося до зустрічі з вихованцями закладу, а вони з нетерпінням чекають на сюрпризи. Цьогоріч до нас приєдналися учні, педагоги, батьки ЗОШ №7, ЗОШ №3, ЗОШ №5, колегіуму, Гульської середньої школи, Центру раннього творчого розвитку дитини «Першоцвіт» Палацу дітей та молоді. Вони зібрали книжки, іграшки, солодощі для школи-інтернату.
Ми презентували авторську новорічну музичну виставу «В гостях у трьох поросят», під час якої діти зустрілися з казковими героями, котрі разом святкують новорічні свята і виконують заповітні бажання. Танцювали флеш-моб «Ми — українці», проводили ігрову розважальну програму, співали разом українські пісні. Було весело, затишно, цікаво і зворушливо, ніхто не залишився без подарунків.
Під час таких зустрічей народжуються особливі емоції — хочеться творити добро, дарувати радість і тепло тим, хто його потребує. Тож закликаємо усіх повірити у диво, і воно обов’язково трапиться — адже всі ми родом із дитинства, а воно повинно бути щасливим!