Хроніка 1/2017

У МІСТІ ВИКРИТО АВТОМОБІЛЬНОГО ЗЛОДІЯ
2 січня до Новоград-Волинського відділу поліції із заявою про вчинення злочину звернувся 42-річний місцевий мешканець. Зі слів потерпілого, вночі 27 грудня з його автомобіля «ВАЗ-2108», що знаходився на вулиці поблизу приватного будинку, було викрадено акумуляторну батарею та автомагнітолу загальною вартістю 2700 гривень.
Оперативники встановили, що до вчинення крадіжки майна причетний 28-річний житель Новограда-Волинського, який у вчиненому зізнався.
У ЛІСІ, НЕПОДАЛІК ГОРОДНИЦІ, ВИЯВЛЕНО ТІЛО ЧОЛОВІКА
Ще 13 грудня 2016 року залишив своє місце проживання в селищі Городниця Новоград-Волинського району місцевий мешканець, 1957 року народження. Місцезнаходження його по даний час було невідоме.
І тільки 1 січня 2017 року чоловіка, який страждав на психічні розлади, було знайдено. На жаль, виявлено було його тіло у лісі, неподалік Городниці.
До повернення на батьківщину померлий близько 20 років проживав на території Російської Федерації. Останніх 3 роки неодноразово проходив курс лікування в обласній Житомирській психіатричній лікарні. На даний час встановлюються причини смерті чоловіка.
ЗАТРИМАЛИ КРАДІЯ АКУМУЛЯТОРІВ
41-річний житель с.Нова Романівка повідомив до поліції про те, що напередодні, вночі, хтось похазяйнував у його вантажному автомобілі «КрАЗ 250», який знаходився біля будинку заявника. Невідомий викрав дві акумуляторні батареї загальною вартістю 10 тисяч гривень.
Поліцейські встановили причетність до скоєння крадіжки 20-річного місцевого жителя, який у злочині зізнався.
ПОЖЕЖА У С.КАЛИНІВКА ЗАБРАЛА ЖИТТЯ ПЕНСІОНЕРКИ
31 грудня 2016 року, у нічний час, у с.Калинівка Новоград-Волинського району сталася пожежа в будинку.
Під час перевірки було встановлено, що 31.12.2016 року, в період часу з 02 год. 10 хв. по 04 год. 35 хв., силами 10-ї ДПРЧ м.Новоград-Волинський на АЦ 40 (131) було локалізовано пожежу житлового будинку по вулиці Зарічній, 28, в с.Калинівка, під час якої виявлено тіло власниці будинку, 1939 року народження.
Попередня причина пожежі — несправність пічного опалювання. При огляді тіла загиблої слідів насильницької смерті виявити не було можливості, оскільки воно повністю обгоріло.
ЗДІЙСНЕНО РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА ЮВЕЛІРНИЙ МАГАЗИН
30.12.2016 року, о 15 годині 50 хвилин, в чергову частину Новоград-Волинського ВП надійшло телефонне повідомлення від місцевого підприємця, що невідомі особи пошкодили вітрини в магазині «Карат» по вулиці Соборності, 4, та викрали золоті вироби.
У ході першочергових слідчих дій було встановлено, що 30.12.2016 року, близько 15 години 17 хвилин, по вулиці Соборності, 4, у м.Новоград-Волинський, троє осіб худорлявої статури (один із них був одягнутий у куртку зеленого кольору, інший — у червону куртку, третій — у чорну куртку) забігли в магазин «Карат», де знаходилися два продавці.
Застосувавши балончик із сльозоточивою речовиною до продавця вищевказаного магазину, вони розбили шість скляних вітрин, звідки відкрито викрали золоті вироби та зникли з місця пригоди пішки в напрямку вул.Івана Мамайчука. Матеріальна шкода потерпілому наразі встановлюється.
Олександр СУКАЧ, 04141.com.ua