Легкоатлети досягли успіху в «Новорічних стартах»

У легкоатлетичних «Новорічних стартах», що проводилися на спортивній базі обласної школи олімпійського резерву, змагались юні легкоатлети та легкоатлетки трьох вікових груп. Збірна міста на чолі з тренером ДЮКФП О.Я.Універсалом вдало відзначилась на доріжках, показавши «швидкі» секунди.
Так, у старшій групі серед дівчат ІІ і ІІІ місце в бігу на дистанції 1000 м посіли відповідно Олександра Тимошок та Кристина Шлапак. У юнаків третю сходинку зайняв на цій же дистанції Ярослав Довгалюк.
На спринтерській дистанції 60 м та 200 м два третіх місця — в активі Володимира Корнійчука. Ще одне третє місце (200 м) — у Насті Васильєвої.
Порадували наймолодші спортсменки: Лада Архитюк — ІІ місце в бігу на 60 м і 200 м, Аліна Легензова — ІІІ місце на дистанції 200 м.
Як завжди, швидко та чітко пробігли новоград-волинці естафету 4 по 250 м, посівши друге місце. У складі призерів — вже згадувані В.Корнійчук, Я.Довгалюк, О.Тимошок, Н.Васильєва.
На відкритому турнірі — чемпіонаті Києва з легкої атлетики — свої кращі секунди продемонструвала збірниця нашої області, вихованка новоград-волинської школи легкої атлетики Юля Заінчковська. В бігу на 400 м вона посіла п’яте місце серед кращих бігунок України. Відмінний показник, як для зимових стартів.
В.БУРКОВСЬКИЙ