Підвели підсумки спортивного життя міста за 2016 рік

Підвели підсумки спортивного життя міста за 2016 рік

\"ПідвелиУ Новограді-Волинському відбувся міський захід «Спортивний Олімп-2016». Як зазначили організатори свята, до здорового способу життя залучаються понад 1000 юних новоград-волинців через заняття в ДЮСШ та ДЮКФП. Фізкультурно-спортивний рух поширюється і через 19 громадських спортивних організацій, в яких виховується біля 2000 дітей.
Юні спортсмени досягають високих результатів на місцевому, всеукраїнському та світовому рівнях. А саме: 2 чемпіони світу, 2 бронзових призери чемпіонату світу, 22 чемпіони України, 3 срібних та 12 бронзових призерів чемпіонату України. Чемпіонами Житомирської та інших областей України стали 34 спортсмени, в активі — 5 срібних та 3 бронзових призери.
Крім того, Новоград-Волинську міську раду було нагороджено за ІІ місце у рейтингу обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за проведення галузевих спортивних ігор.
За високі спортивні досягнення відзначені подякою міського голови та кубком «Спортивний Олімп-2016» 43 спортсмени. Ще 29 — нагороджені подякою управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради та кубком «Спортивний Олімп-2016».
За матеріалами міської ради