«Міс звягельчанка» — у дев’ятій школі

«Міс звягельчанка» — у дев’ятій школі

Що не кажіть, а Україна здавна славиться красунями, особливо — наш Новоград-Волинський. Дівчатам у всі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість та багата фантазія. Багатьма такими рисами наділені й наші 7 учасниць, які брали участь у конкурсі «Міс звягельчанка», що проходив у Новоград-Волинській ЗОШ №9.
Дівчата пройшли нелегкі випробування: 1-ий конкурс — «Я — звягельчанка». Учасниці розповідали про себе, свої захоплення, про любов та гордість до рідного міста; 2-ий конкурс — «Театрально-поетичний». Завдання цього конкурсу полягало в наступному: за короткий проміжок часу розповісти та розіграти гумореску або сценку в національному стилі; 3-ій конкурс — «Господарочка». Конкурсантки оригінально презентували українські страви, які завчасно приготували вдома; 4-ий конкурс — «Художня самодіяльність», під час якого учасниці танцювали, співали, показували пародії.
Заключним етапом стало «Дефіле» на тему сучасної української моди.
У підсумку журі оцінило старання і вміння учасниць наступним чином:
«Міс звягельчанка» — Юлія Драчук, учениця 6-А класу;
«Міс оригінальність» — Олена Голумбовська, учениця 7-А класу;
«Міс елегантність» — Тетяна Прилуцька, учениця 5-А класу;
«Міс чарівність» — Іванна Дейнека, учениця 6-Б класу;
«Міс вишуканість» — Тетяна Іванець, учениця 6-В класу;
«Міс привабливість» — Даша Марчевська, учениця 5-Б класу;
«Міс загадковість» — Ангеліна Бочарова, учениця 7-Б класу.

Вітаємо вас, наші красуні! Сподіваємось, що дівчатка в майбутньому прославлять на весь світ наші національні й культурні традиції. Ми впевнені, що всі жительки славетного Звегеля — це окраса всієї України.
Інформація ЗОШ №9