Нове обладнання — в амбулаторії сімейної медицини

Загалом у 2016 році на КЗ «ЦПМСД» з міського бюджету було виділено 4 млн. 220 тис. грн. За кошти основного фонду було придбано медикаменти для надання невідкладної допомоги; харчування для хворих на фенілкетонурію; пробірки; технічні засоби (дорослі памперси, пелюшки, сечо-, калоприймачі, тонометри, термометри з мовним виводом) для інвалідів; виписано пільгові рецепти; проведено поточний ремонт АЗПСМ №7.
За кошти спеціального фонду придбано 7 комп’ютерних комплексів ЕКГ-спіро та 4 модульні діагностичні станції; автомобіль спеціалізованого призначення; 3 індикатори внутрішнього тиску; 3 аналізатори сечі; 6 холодильників; 11 вагів для дорослих та 6 дитячих; 5 оглядових гінекологічних крісел та світильників; масажні кушетки; фізапаратуру (апарати УЗТ, Алімп, УВЧ, Дарсонваль); столиків-візків маніпуляційних; комп’ютерну техніку. У 3-х амбулаторіях встановлено нові металеві пандуси та у 4-х амбулаторіях — захисні решітки на вікна.
Нагадаємо, що з липня 2017 року плануються глобальні зміни щодо умов фінансування закладів первинної охорони здоров’я. Із кожним лікарем буде укладено контракт, і він буде зацікавлений, щоб населення було здоровим. І чим якісніше лікар обслуговуватиме жителів міста Новограда-Волинського, тим вищою буде його заробітна плата.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради