Поділись добром…

Поділись добром…

У нашому місті пройшло багато святкових новорічних заходів, благодійних акцій. Значну їх частину проведено педагогічним колективом Палацу дітей та молоді (ПДМ).
Вперше за багато років від­бувся новорічний ранок для дітей та молоді вихованців ПДМ, переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних змагань, фестивалів, конкурсів.
Але яке ж свято без подарунків?! Ми звернулися до городян із проханням підтримати нашу ініціативу. Жоден із тих, до кого ми звернулися, не відмовився від надання допомоги у придбанні новорічних подарунків!
Щиро дякуємо: директору ФОП «Вілма» Л.В.Малярику, директору НМСТ П.Ф.Беляку, директору ФОП «Економікс» С.В.Дибі, директорам «Oriflame» — Н.В.Купцовій та І.О.Солох, приватним підприємцям — О.А.Руденко і Л.А.Руденко (магазин «Лариса»), адміністрації кафе «Алмаз» в особі А.В.Брицун, депутатам міської ради — О.В.Ващенко, Р.О.Сідле­цько­му.
Нехай тепло і добро, які ви подарували дітям, сторицею повертаються у ваші родини. Успіхів, досягнень, міцного здоров’я, всього найкращого!
З повагою О.ДОБРОВОЛЬНА, директор ПДМ, колектив, вихованці, батьки