З їх рук «Звягель», як гарячі пиріжки, розходиться на «ура»

З їх рук «Звягель», як гарячі пиріжки, розходиться на «ура»

Підводячи підсумки року, що минув, колектив редакції зустрічається у святковій атмосфері з розповсюджувачами нашої газети. Ви бачите цих людей, наших колег, щотижня на вулицях міста, їх незмінний атрибут у точках продажу — газета «Звягель»!
Якою б не була погода на вулиці, політична чи економічна ситуація в країні, — вже 24 роки поспіль (!) з рук розповсюджувачів ви безперебійно отримуєте результат спільної праці редакційного колективу.
Ці наші незмінні помічники несуть газету «у маси». Цікаво, що їм доводиться не лише продавати «Звягель», а й спілкуватися з читачами. За багато років роботи вони добре дізналися не лише ваші газетні вподобання, а й про життєві радощі і проблеми. Нашу газету, за словами розповсюджувачів, розкуповують найшвидше, а це є свідченням стабільної популярності на ринку місцевої періодики.
Вони працюють у кожному мікрорайоні Новограда, а щоп’ятниці, у час виходу газети, їх робочий день починається о 5-їй ранку. Аби кожен з вас отримав свіжий номер, який ще пахне друком, до філіжанки ранкової кави і дізнався про головні новини.
Дякуємо вам, шановні, за сумлінну і відповідальну роботу! Усіляких гараздів нашому колективу і читачам у новому році!
Юлія КЛИМЧУК