www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 3/2017

20 Січня 2017 | Оприлюднив: | 23 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Хто в’ється, як барвінок, за Галею, яка несе воду? А. Сашко. Б. Іванко. В. Петрик. Г. Кіндрат.
  2. Птах миру. А. Горобець. Б. Голуб. В. Синиця. Г. Журавель.
  3. За версією Германа з «Пікової дами», наше життя — ... А. Репетиція. Б. Гра. В. Сон. Г. Театр.
  4. Автор повісті жахів «Вій». А. Достоєвський. Б. Тургенєв. В. Гоголь. Г. Герцен.
  5. У якому місті в 1943 році відбулася конференція за участю Черчіля Рузвельта і Сталіна? А. Сочі. Б. Ялта. В. Саки. Г. Євпаторія.
  6. Грошова одиниця Китаю. А. Рупія. Б. Йєна. В. Юань. Г. Китайський долар.
  7. У якому штаті знаходиться Голлівуд? А. Каліфорнія. Б. Техас. В. Юта. Г. Мен.
  8. Місто в Київській області, де прокладав вузькоколійку Павка Корчагін. А. Ірпінь. Б. Боярка. В. Бровари. Г. Бориспіль.
  9. Улюблена гра Гагаріна. А. Теніс. Б. Бадмінтон. В. Доміно. Г. Гандбол.
  10. Коли у США запатентовано першу безпечну бритву «Жилет»? А. 1887 р. Б. 1901 р. В. 1949 р. Г. 1989 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №3: 1. Б. 2. Б. 3. Б. 4. В. 5. Б. 6. В. 7. А. 8. Б. 9. Б. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,