Вітання 4/2017

Вітання 4/2017



















































З1 січня святкує прекрасний ювілей гарна людина, директор ТОВ ВКФ «Смолка» Валерій Станіславович ВОЙЦЕХІВСЬКИЙ


Бути хорошим начальником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Ми всім колективом вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, тактовним, цілеспрямованим, який вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще — бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків, та звичайного людського щастя.

Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових подвигів у роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку.

Вітаємо!!!


З найкращими побажаннями засновники та колектив ТОВ ВКФ «Смолка»



31 січня 60-ліття святкує тато — Валерій Станіславович ВОЙЦЕХІВСЬКИЙ та 10-ліття святкує донька — Іванна ЯКИМЧУК


Хай здоров’я, радість і достаток сиплються, немов вишневий цвіт, хай малює доля з буднів свято і дарує Вам багато літ.


З повагою та любов’ю Ваша родина: сім’я Войцехівських та Якимчуків



31 січня з нагоди прекрасного ювілею — 60-річчя — колектив підприємства райспоживспілки «Заготпромторг» від щирого серця вітає директора ТОВ ВКФ «Смолка» — Валерія Станіславовича ВОЙЦЕХІВСЬКОГО


Сьогодні рівно 60 у Вашому житті минає,

А скільки їх ще на шляху — про це ніхто не знає,

Тож зичимо в здоров’ї вік довгий прожити,

Щоб усіх на сторіччя могли запросити,

Щоб у мирному небі Вам сонце всміхалося,

А всі Ваші мрії та плани збувалися.

Хай здоров’я, щастя і достаток

Сиплються, як липи цвіт,

Хай малює доля з буднів свято,

А Господь дарує ще багато літ!



29 січня вітаємо з прекрасним ювілеєм любу матусю, прекрасну бабусю, люблячу дружину та доньку — Марію Анатоліївну БОБЕР


Нехай душа у вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль, своїм теплом завжди хай сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, без чого не складається життя: любов, здоров’я, щастя, дружба та вічно нестаріюча душа. Смійтеся більше і менше сумуйте, щораз багатійте, ще краще газдуйте, хай думи ніколи спочинку не знають, хай легко, мов крила, внучат пригортають, хай серце ще довго тріпоче у грудях, живіть до ста років на радість всім людям. Здоров’я міцного вам зичимо щиро, ласки від Бога, від людей добра на многії і щасливії літа!


З повагою син Валерій з дружиною Людмилою, син Сергій з дружиною Іриною, син Дмитро з дружиною Олександрою, онуки Ангеліна, Назарій, Валерія, чоловік Леонід та батьки



31 січня святкує свій ювілей Альона КРАСНОПЬОРОВА (ОЛЕКСІЙЧУК)


Минуло 30 літ відтоді, на небі зіронька зійшла. Недаром кажуть у народі, та зірка щастя принесла. У ясні оченьки твої ми зазирнути нині хочем, щастя й долі побажать. Нехай завжди вони зорять від радості. Лихої долі щоб ти не звідала в житті. Будь добра ти і будь щаслива. Весела, щира і красива, у щасті-радості рости, і людям ти завжди неси промінчик щастя.


З любов’ю батьки, син Данюша та сестра з дітками: Максимом та хрещеницею Вікою



31 січня святкує Золотий ювілей Ольга Володимирівна САУХ


Щоб спокій і мир панували в родині, щоб щастя всміхалось при кожній годині. Нехай обминають Вас болі й тривоги, хай стелиться довга життєва дорога, хай легко працюється, гарно живеться, все вміється, множиться і удається! Здоров’я міцного, щастя без краю, усього найкращого ми Вам бажаєм!


З повагою чоловік, дочка з сім’єю, син з сім’єю



30 січня — День народження у Почесного громадянина міста — Костянтина Миколайовича МАЛОВА


Відмічаючи багаторічну самовіддану працю іменинника на благо міської громади, щиро зичимо йому міцного здоров`я і довгих років життя. Нехай не полишає оптимізм, добрий настрій і творче натхнення.


З повагою редакція газети «Звягель»



31 січня святкуватиме ювілей дорога наша матуся, бабуся — Людмила Сергіївна МИХАЛЬЧУК


ВІтаю тебе, моя рідна, з цим світлим і радісним святом! Здоров’я хай буде відмінним, удачі й везіння багато. Хай посмішка з вуст не сходить, хай радують друзі й рідня. Біда стороною обходить, а щастя приходить щодня!


З любов’ю діти та онуки



25 січня — 60 років Анатолію Андрійовичу ТИМОШЕНКУ


Дорогий папочка! Вітаємо тебе з прекрасним ювілеєм! Спасибі тобі за щире тепло, за людяність твою, за безмежне добро, за руки твої працьовиті й невтомні, за те, що ти завжди поруч! Літа цвіли не просто цвітом, а проростали у труді, дорослими вже стали діти, а ви — душею молоді. Пливуть літа, мов тихі води, і вже минає шістдесят. Хоч як прожитих років шкода, та не вернути їх назад. Хай щастя панує у вашому домі і радість у ньому живе, здоров’я міцного і щирої долі хай Бог посилає і Вас береже.


З любов’ю дружина, діти, онуки


 

27 СІЧНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ


Шановна громадо! 27 січня у багатьох країнах світу відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Таким чином світова спільнота вшановує мільйони євреїв, ромів і представників інших меншин, які під час Другої світової війни віддали життя за свою національність.

У цей день пам’яті висловлюємо слова співчуття рідним і близьким усіх, хто був невинно вбитий, схиляємо голови перед тими, хто, ризикуючи власним життям, рятував в’язнів нацистських концтаборів. Хочеться вірити, що такого більше ніколи не повториться, і з нами і нашими нащадками залишатиметься тільки пам’ять про ці трагічні сторінки історії.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

29 СІЧНЯ — ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ


Дорогі земляки! 29 січня Україна відзначає славетну і водночас скорботну дату в своїй історії — День пам’яті Героїв Крут. Саме у цей день у 1918 році поблизу залізничної станції Крути на Чернігівщині курсанти військової школи, кілька сотень студентів і гімназистів ціною свого життя призупинили наступ більшовицьких військ на столицю України.

Не можна викреслити з пам’яті людської той великий та безсмертний подвиг юнаків, які захищали українську державність, поклавши на її вівтар найцінніше — власне життя. Бій під Крутами набув для українського народу символічного значення, став легендою, прикладом героїзму і жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.

Схилімо наші голови в глибокій пошані перед світлою пам’яттю Героїв Крут, і так само вклонімося тим, хто сьогодні захищає цілісність та єдність нашої держави на Сході України.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Павла Васильовича ОПАНАСЮКА — 27.01.1950 р.н.

Ларису Миколаївну ЗАХАРЧУК — 30.01.1955 р.н.

Тетяну Василівну БОРИСОВУ — 01.02.1958 р.н.

Василя Анатолійовича МАРТИНОВА — 01.02.1960 р.н.

Анатолія Володимировича КУРОЧКІНА — 01.02.1968 р.н.

Санію Ахматівну ЖДАНОВУ — 02.02.1927 р.н.

Галину Федорівну РАКОЧУ — 02.02.1927 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів,

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни,

Редакція газети «Звягель»